Yurt için Superbox kullanılabilir mi?

400 GB yeterli oluyor mu? Gerçi bayağı yeter diye düşünüyorum ama. Kaç TL veriyorsun aylık.

Hocam şöyle ki biz evde 3 kişi kullanıyoruz ben aktif olarak oyunda oynuyorum yani PC hep açık DC'si olsun o bu şu aylık 200 250 GB gibi bir internet gidiyor. Geriye kalan ile de indirme yapıyorum. Ben zam gelmeden önce almıştım. 850 TL ödüyorum. Az önce baktım bayağı zam gelmiş ve sınırsız paket kaldırılmış gibi görünüyor.

Ben aldığım zaman sınırsız 1250 TL idi 15 Mbps limitten ötürü 400 GB almıştım.

Superbox Fırsat Kampanyası buradan fiyatlara bakabilirsiniz fiyatlar çok yüksek olmuş. Eğer internetin kötü çektiği bir yer ise Superbox zorunlu ancak eğer internet fena değilse Türk Telekom magnet vardı sanırım onlara da göz gezdirilebilir. Yalnız belirteyim TR de bu altyapısız internetler berbat durumda ben şu an eve taşındım ve altyapı getirtmeye çalışıyorum. Bazen hızları çok duşebiliyor beklediğin performansı alamayabiliyorsun. Deprem bölgesinde olduğum için çoğu alternatifin nasıl olduğunu biliyorum konteynerde herkes ya Superbox'ya magnet kullanıyor. Magnet aşırı berbat olabiliyor gene en stabil olanı Superbox.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı