Yurt imkanı fen liselerinde var mı?

kpase

Decapat
Liseyi şehir dışında okumayı düşünüyorum yurt imkanı var mıdır?

Sınavla alan neredeyse tüm liselerde var.

Bazı liselerin kendi yurtları olmuyor bu yüzden başka okulun yurdunda kalıyor öğrenciler.

Sınavla alan neredeyse tüm liselerde var.

Bazı liselerin kendi yurtları olmuyor bu yüzden başka okulun yurdunda kalıyor öğrenciler.
Peki birşey sormak istiyorum bende. Acaba yurtlar parayla mı alıyor aurora?

Peki birşey sormak istiyorum bende. Acaba yurtlar parayla mı alıyor aurora?
Bursun varsa bursunu kestirip ücretsiz kalabiliyorsun. Her sene başında belli bir miktar para veriliyor ihtiyaçların için. Her ayda belli bir miktar harçlık yatıyor parasız yatılı olduğun için.

Ayrıca bursu bir kere kestirmeyi seçersen pansiyondan (yurttan) ayrıldın diyelim bir daha geri alamıyorsun. Tekrar bursluluk sınavına girmen gerekiyor.

Bursu kestirmezsen 3 ayda bir burs parasına yakın ücret alınıyor.

Bu arada iyisindir umarım.

Bursun tamamını mı kesiyorlar?

Bursun tamamını mı kesiyorlar?
Evet fakat dediğim gibi sene başında belli bir miktar para veriliyor tek seferlik olmak üzere.

Her ayda parasız yatılı olduğunuz için belli bir miktar para yatıyor PTT kartınıza.

Sizin seçiminize göre kesiliyor bu arada. Yurt ücretini ödemeyi seçip kestirmeye bilirsiniz.

Evet fakat dediğim gibi sene başında belli bir miktar para veriliyor tek seferlik olmak üzere.

Her ayda parasız yatılı olduğunuz için belli bir miktar para yatıyor PTT kartınıza.
Hocam bursumuz yoksa nasıl oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…