Yurt imkanı fen liselerinde var mı?

Hocam bursumuz yoksa nasıl oluyor.
Eğer geliriniz belli bir seviyenin altındaysa hiçbir ücret ödemeden parasız yatılı olarak kalabiliyorsunuz.

Aksi taktirde eğitim öğretim dönemi boyunca 3 ayda bir olmak üzere 4 kere belli bir ücret ödüyorsunuz.

Bu ücret 3 aylık bursa yakın oluyor genelde. İlk 2 ödemeden sonra Ocak ayında bursa zam geldiği için son 2 ücret de artıyor.

Hocam bunun seviyesi nedir? Bursluluk sınavına girebiliyorum sadece 1 sene girme imkanım oldu ondanda 438 almıştım ve kazanamamıştım.

Hocam bunun seviyesi nedir? Bursluluk sınavına girebiliyorum sadece 1 sene girme imkanım oldu ondanda 438 almıştım ve kazanamamıştım.
ç) Ailenin bir önceki mali yıla ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın, içinde bulunulan mali yılın merkezi yönetim bütçe kanununda belirtilen Millî Eğitim Bakanlığı okul pansiyon ücretinin en azının dört katını geçmemesi kaydıyla maddi imkânlardan yoksun bulunmak.

Bu arada yurtta kalacağınız okulu ve şehri iyi seçmenizi tavsiye ederim. Sonuçta 4 veya 5 yılınız geçecek orada.

Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…