Yurt internet kotası ne için var?

Düşün ve Bul

Decipat
Daha fazla  
Arkadaş ben anlamıyorum. Bu şirketler işler canlansın diye anlaşıp hepsi kablosuz fiber box şeyi çıkartıp daha sonra yurt internetlerini kısıtlattırıp 3-4 öğrenciye ortak bu ürünlere mi girmelerini sağlıyorlar?

Yoksa bu kota interneti sadece eğitim için kullanmak adına mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkesin aynı anda sınırsız şekilde yüklense modem dayanmaz kota o yüzden.

Elle tutulur hiçbir sebebi yok. Ki adam gibi bir internette değil kullanabilesin. Online sınavlar için mobil veriye bağlanıp giriyordum sıkıntı çıkarmasın diye.

Herkesin aynı anda sınırsız şekilde yüklense modem dayanmaz kota o yüzden.
İnternet hızı kotalı ve kotasız aynı neredeyse. Sadece gece 4-5 gibi gerçekten hızlı internet kullanabiliyorsun ama o saate kadar ayakta kalmayı başarırsan.

İnternet hızı kotalı ve kotasız aynı neredeyse. Sadece gece 4-5 gibi gerçekten hızlı internet kullanabiliyorsun ama o saate kadar ayakta kalmayı başarırsan.

10GB korsan film indirse herkes KYK int diye bir şey kalmaz. (şükret oda olmayabilirdi hesabı)

Niye şükredeyim. Instagram'da bile zor geziyorum. Ve indirecek adam kota yenilenincede indirebilir. Zaten 10GB'ı 3-4 günde indirirsin.

Yani yurt interneti geldiğinden beri mi kotalı yoksa önceden kotasızdı hızlı çalışıyordu da sonradan mı bozuldu?
Yoksa dünyada bir yurt dolusu insanın aynı anda internete girmesini sağlayacak sistem modem geliştirilmedi mi?

Cevap net okadar para verip sistem kurmak yerine kota getirir çözeriz,
Parası olan operatörlerden 3 4 kişi birleşip fiberboxa girer alan mutlu veren mutlu.

Sustuk yurt internetine sıra geldi sustuk şimdi kontür yüklemeyince sim kapanıyor baskasina satiliyor
Simdi sustuk imei kaydı 6 küsür oldu
Sustuk sinyal alınmayan telefon kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…