Yurt interneti kesilip duruyor

GoldenExp

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
Dostlar kısaca durum bu. Internet ha bire git gel yapıyor fakat sebebini öğrendim. Tek sıkıntı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yurt internetine bağlandığım anda en hızlı olana atıyor ardından yavaş yavaş hızı düşük olan modemlere geçiş yapıyor ve en sonunda bağlantı kopuyor. Sadece en hızlı olana bağlı kalabilirsem bu sorun çözülecek ama maalesef bu konuda bilgili değilim. Bilgisayarlarda çözümü kolaymış ama tablette nasıl çözülür bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahahshshshsh Çözümü falan yok bunun, klasik kyk interneti. Kütüohane 7/24 açıksa bağlantıyı oradan sağla

Kardeşim sanırım sen okula yeni başladın ve herkesten önce gittin. Durum şöyle o internete ayın başında bağlanman bile mucize. Şöyle bir şey öneriyim. İlk 3 hafta kendi internetini kullan herkesin interneti bittikten sonra son hafta da sen yurdun internetini kullan. Ya da şöyle yap geceleri yurdun internetinden takıl hafta içi. Hafta sonu da erken kalkıyorsan sabahları yurdun internetinde takıl.

çok sıkıntı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…