Yurt parası verilmezse ek yerleştirmeye girilebilir mi?

Solenya1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Kayseri Erciyes Üniversitesi'ni tutturdum. Yurt başvurusundan yurt çıktı. Ama yurdun parasını yatırmayı unuttum. Ek yerleştirmelere katılabilir miyim? Ek yerleştirme olmazsa da ne yapmam lazım? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. Güvence bedeli tutarı, Bakanlıkça tespit edilir. Süregelen öğretim yıllarında tespit edilecek güvence bedeli tutarının önceden tahsil edilmiş tutardan fazla olması halinde güvence bedeli farkı, yurtta kalan öğrencilere Bakanlık tarafından belirlenen süre sonuna kadar tamamlattırılır. Verilen süre içerisinde ödemesini gerçekleştirmeyen öğrencinin yurtla ilişiği kesilir. Aynı öğretim yılı içinde bu öğrencilerin başvuruları yeniden değerlendirilir.

Tekrar yurt çıkmazsa özel yurda gidebilirsin.

2. Güvence bedeli tutarı, Bakanlıkça tespit edilir. Süregelen öğretim yıllarında tespit edilecek güvence bedeli tutarının önceden tahsil edilmiş tutardan fazla olması halinde güvence bedeli farkı, yurtta kalan öğrencilere Bakanlık tarafından belirlenen süre sonuna kadar tamamlattırılır. Verilen süre içerisinde ödemesini gerçekleştirmeyen öğrencinin yurtla ilişiği kesilir. Aynı öğretim yılı içinde bu öğrencilerin başvuruları yeniden değerlendirilir.

Tekrar yurt çıkmazsa özel yurda gidebilirsin.
Teşekkür ederim ama tam olarak ne zaman yeniden değerlendirilmesi olur üniversite 2 ekimde açılacak 2 ekimde gideceğim ne yapmamı önerirsiniz özel yurtlar 6.200 7.500 arası değişiyor.

Teşekkür ederim ama tam olarak ne zaman yeniden değerlendirilmesi olur üniversite 2 Ekim'de açılacak 2 Ekim'de gideceğim ne yapmamı önerirsiniz özel yurtlar 6.200 7.500 arası değişiyor.

KYK yurt başvuruları ek yerleştirmelerin Eylül ayının sonunda başlaması bekleniyor

Zamanı yetiştirirler diye düşünüyorum. Yine de belli olmaz.

Son düzenleme:
Peki, benim ekstra bir şey yapmama gerek var mı? Yoksa sadece beklemeli miyim?

Mazur görün ek yerleştirme deyince ek yerleştirme ile üniversite kaydınız var sandım. Attığım şey bambaşka bir konuyla alakalı. Yurt kayıt ücretini yatırmazsan yurt kayıt başvurun iptal olur. Yedek falan varsa onların açıklanmasını bekleyeceksin aksi takdirde özel yurt ihtimalini değerlendirmeye başla.

Mazur görün ek yerleştirme deyince ek yerleştirme ile üniversite kaydınız var sandım. Attığım şey bambaşka bir konuyla alakalı. Yurt kayıt ücretini yatırmazsan yurt kayıt başvurun iptal olur. Yedek falan varsa onların açıklanmasını bekleyeceksin aksi takdirde özel yurt ihtimalini değerlendirmeye başla.
Anladım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı