Yurt ve üniversite ortamına adaptasyonda sorun yaşanıyor

Fallen_Angel

Decapat
Daha fazla  
Daha yeni üniversiteye başladım, yurtta kalıyorum ve 3-4 gündür içimde bir burukluk var. Aile özlemi mi başarısız olacağım düşüncesi mi bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Yurtta da hiç arkadaşım yok. Kendimi çok kötü hissediyorum.

İnsanlarla tanışmaktan en azından oda arkadaşlarınız ile konuşmaktan mümkün olduğunca çekinmeyin. Tanışmaya, soru sormaya çalışın zamanla daha çok kaynaşırsın. Kaç kişilik bir odada kalmaktasınız?

Benimle beraber 4 kişilik ama çekinir bir yanım da yok. Ben sonradan geldiğim için gruplaşma dışında kaldım biraz.

Benimle beraber 4 kişilik ama çekinir bir yanım da yok. Ben sonradan geldiğim için gruplaşma dışında kaldım biraz.
Anladım. Şöyle bir şey yapabilirsin, onların gruplarından birisi onlarla birlikte değilken o kişiyle kaynaş ve tanışmaya çalış. Onunla konuşurken zamanla sende gruba dahil olmaya başlarsın. Bu şekilde bir deneyebilirsin.

Elimden geleni yapacağım ama yine olmayacak bence.

Elimden geleni yapacağım ama yine olmayacak bence.
Ben de yatay geçiş yapmıştım yeni okuluma 2. dönem, ben de aynı durumdan geçtim senin yaşadığını anlayabiliyorum ama gayret etmeden gerçekten olmuyor. Bir şeyler için çabalaman, ugraşman gerekiyor. Konuyu takipte olacağım bir değişiklik olursa dönüş yapabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Teşekkürler dönüş yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…