Yurt dışı iPhone 16 Pro Max Çin modeli alınır mı?

heisenberg_1907

Decapat
Daha fazla  
İyi günler herkese.
Tanıdık bir telefoncudan yurt dışı 16 Pro Max aldım kargoda şu an. Telefon çift fiziki simle geldiği için en iyi modeli Çin modeliymiş. Fakat bu sürümde Apple Intelligence, sesli face time olmaması, Wi-Fi yerine WLAN yazması gibi saçma kısıtlamalar var. Diğerleri önemli değil de Apple Intelligence bayağı önemli değil mi? Sizce Çin modeli geri yollayıp Avrupa alınır mı? Değer mi buna? Çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

Fiziki SIM + e-SIM almak daha mantıklı bence çünkü sizinkinde Apple'nin yapay zekası yok. E-SIM'i fiziki SIM'e çevirme yoluda var zaten, bence iade et.

Kesinlikle Çin cihazı kalsın e SIM çok uğraştırıyor bayilerde falan olmuyor Apple intelligencede boş.

Fiziki SIM + e-SIM almak daha mantıklı bence çünkü sizinkinde Apple'nin yapay zekası yok. E-SIM'i fiziki SIM'e çevirme yoluda var zaten, bence iade et.

Ne alaka sizde 16 Pro Max var da sizde yapay zeka var mı?

bende sizin gibi düşünüyorum en çok aklımı çelende E sim'e geçmeden 8 ay fiziki simi kullanma yöntemi. böyle bir yöntem olmasaydı çinden devam ederdim. bayilerle uğraşılmaz özellikle turkcelle

Bende sizin gibi düşünüyorum en çok aklımı çelende e SIM'e geçmeden 8 ay fiziki simi kullanma yöntemi. Böyle bir yöntem olmasaydı Çin'den devam ederdim. Bayilerle uğraşılmaz özellikle Turkcell'e.
Gerek yok kal Çin cihazında.

Gerek yok kal Çin cihazında.
çin hiç içime sinmiyor. bu çekiklerin ne yapacağı belli değil intelligence yasaklayan başka şeyleri de yasaklayabilir hiç güven vermiyor

Çift simli olduğu için direkt alabilirsin esimle uğraşma derdide yok Avrupa cihazları pahalı oluyor gerek yok.
avrupa sürümünü çinden daha ucuza satıyorlar hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…