Yurtdışı iPhone 14 açılmıyor

g.emre07

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. 2 yıl önce akrabam yurtdışından iPhone 14 gönderdi. Geldiğinde kutusunu açtım, telefonu açtım, Hello ekranını gördüm ve geri kapatıp kutusuna koydum. O günden beri de hiç dokunmadım. Şuan telefonu açamıyorum. Açmaya çalıştığımda şarj yok sembolü dahi gelmedi. Şarja taktım, şarj oluyor sembolü çıktı, daha sonra Apple logosu geldi, 1-2 saniye içinde logo kayboldu. Kaybolurken de ekranın üst taraflarında beyaz çizgiler gördüm. Daha sonra ne denediysem olmadı. 10 dakika kadar cihaz hiç tepki vermedi. Sonra kendi kendine yine Apple logosu geldi ve kayboldu. Şarjda bekletiyorum bayadır ama değişen bir şey yok. Sorun ne olabilir?

Hard reset atın, iTunes uygulamasını bilgisayarın varsa kur. Hard reset çalışmazsa farklı şarj aleti yada iTunes deneyin. iTunes'te söyleyeceğim komutlar işe yaramazsa geçmiş olsun, lityum iyon piller uzun süre devre dışı kalırsa tamamen bozulabiliyor. Apple logosunun gelip kaybolması pilin yeterli güç sağlayamadığına işaret eder. iTunes deneyin ilk olarak.

iTunes indirip telefonu PC'ye bağladım, telefonu göremiyorum. 3U Tools'da görebilir miyim?

iTunes indirip telefonu PC'ye bağladım, telefonu göremiyorum. 3U Tools'da görebilir miyim?
Muhtemelen göremezsiniz telefonun kapalı olduğunu ihmal ederek yazmışım kusura bakmayın. Telefonu Magsafe veya kablosuz bir yerde şarja bırakıp biraz bekleseniz bir ihtimalle cihaz açılabilir. Eğer şarj soketlerinde de bir sıkıntı oluşmadıysa. Pili değiştirin hiç açılmazsa.

Yani iTunes'da telefon belirmiyor. Kabloyla bağlayınca PC'den herhangi bir ses de çıkmıyor zaten.

Şarj soketinden bir sıkıntı olacağını hiç düşünmüyorum, hiç kullanılmadı çünkü. Kablosuz şarj ile bataryanın dolma ihtimali olur mu?

Şarj soketinden bir sıkıntı olacağını hiç düşünmüyorum, hiç kullanılmadı çünkü. Kablosuz şarj ile bataryanın dolma ihtimali olur mu?
Evet ihtimali olur bir deneyin kablosuz şarj yeriniz varsa veya magsafe tarzı bir powerbank vs. varsa.

Tamam ilk fırsatta deneyeceğim, geri bildirim yaparım. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Tamam ilk fırsatta deneyeceğim, geri bildirim yaparım. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Arkadaşın dediğini deneyin, sonra en az 15W bir adaptör ile deneyin. Gene olmazsa DFU moduna geçirin.

DFU modunun açılması lazım eğer bir donanımsal sorun yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…