Yurtdışı iPhone 14 Pro kayıt yaptırıp kullanmaya değer mi?

Katılım
21 Ekim 2015
Mesajlar
4.262
Çözümler
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar herkese. Dayım Fransa'dan bana 14 Pro getirdi 256 GB ve kutuyu açmış. Satamadım da, yurtiçi alırdım dedim kendi kendime. Faturası yok... Almak için denk gelemedik. Oda getirmemiş. Kayıt yaptırıp kullanayım mı ? Yoksa çok para etmez gibime geliyor... Fikriniz nedir ? Kaçsam kaç paraya satılır ki ? Kayıtsız şuan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt yaptırıp kullan bence pek para etmez TR de.

 
Kayıt yaptırıp kullanmak mantıklıdır bence. Ben yd 12 babam yd 14 Pro aldık kapıkule'den gir çık yapıp (Bulgaristan'a girmeden) e-Devlet üzerinden kayıt ettirdik. Tabii bu 2022 Aralıktaydı ucuza mâl oldu. Şimdi 6000 küsur değer mi yine de değer bence cihaz burada 40kdan satılıyor her türlü karınız var. Ancak garantiden mahrum olacağınızı belirtmeden edemeyeceğim.
 
Bence değer. Çok ucuza almış olursun telefonu.
 
Benim de yurt dışından getirtme imkanım var ama kayıt işi nasıl olacak? Telefonu getiren kişinin pasaportuna kaydolması gerekiyormuş, ayrıca içine takacağım SIM kartında aktif olması için SIM kart da getiren kişinin üzerine kayıtlı olmalıymış dediler.
 

Pasaport varsa bir gir çık yapın. Yoksa da T.C. kimlikle çıkılan bir yere girin çıkın yeterli. Telefonu ülkeye kimin soktuğuna pek takılmıyorlar hocam. Siz bunları yaparak kendi adınıza kaydedebilirsiniz.
 
Karlıdır karlı yaptır kullan ama iPhone 14 Pro çok ısınıyor diyorlar (Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş) Atasözü aklıma geldi birden nedense..
 
Karlıdır karlı yaptır kullan ama iPhone 14 Pro çok ısınıyor diyorlar (kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş) atasözü aklıma geldi birden nedense.

Yok hocam doğru babamda var boşta da ısınıyor bazı zamanlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…