Yurtdışı Note 20 Ultra Magisk güncelleyince bootloop'a girdi

CHiBLaST

Megapat
Daha fazla  
Sorunum başlıktaki gibi ama olayları en başından anlatayım.

Bir tane Note 20 Ultra aldım aldığım arkadaş server kayıtlı dedi ve telefonu fabrika ayarlarına dönderdik. Fakat hattımı taktığımda ağda kayıtlı değil hatası aldık. IMEI yi tekrar kontrol ettiğimizde IMEI nin uçmadığını gördük. Telefoncuya gittim ve buna patch atılması lazım dedi. Telefoncu usta magisk yükleyip hatayı bir şekilde çözdü.

Telefondaki magiski güncelleyeyim dedim ve güncelleyip yeniden başlat dedikten sonra bootloopa girdi. Telefona PBRP (TWRP) yüklerim fakat format data dedikten sonra IMEI uçma ihtimali olur mu?

Format data yapmadan önce IMEI yedeğini nasıl alabilirim?

Yardımcı olabilenlere sonsuz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chimera tool ile atıldı ise Magisk (chimerasu) güncellemeyin.
Magisk kurulup cihaza patch certifcate işlemi yapılmıştır.
Server kayıt işinde maalesef çok uçkağıtcılık dönmekte.
IMEI yedeğini TWRP tabanlı bir. Recoveryden alabilirsin ama yedeği. Kurarsan çalışmaz cihaz ağda kayıtlı değil hatası verir. Gene patch certificate yapılması gerekiyor.

Hocam hallettim bir şekilde.

İlk başta TWRP yükledim. Yüklemenin son aşamasında format data yapmadan önce efs yedeklemesi yaptım. Sonra format data yaptım ve tekrar TWRP'ye girip Magisk yükledim. Magisk yükleyince telefon açıldı fakat ağa kayıtlı değil hatası veriyordu. Bu sefer Magisk'i işletim sisteminden yükledim ve sonra TWRP'ye girip yedeklediğim efs yi geri yükledim ve.

Merhaba Bendede Samsung Note 20 Ultra 5G Yurtdışı cihaz var. Bende Telefon açıkken Magisk güncellemesi yaptım. Telefonun Şarjı bitince Şarja taktığımda Telefon sürekli yeniden başlıyor (Açılış ekranında) sanırım bootloop olmuş. Cihaza Direnç ile Başka cihazın imeisi atılmış. Cihazın imeisini değiştirmeden nasıl yol izleyebilir ve telefonu açabilirim. Gerekli Yönergeleri detaylı ve dosyaları iletirseniz çok memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yapacağınız şey TWRP yükleyip EFS yedeği almak. Onu aldığınızda hiçbir probleminiz kalmaz geri yüklediğinizde şebeke sorununuzda olmaz.

Vulcan ROM var onun Telegram kanalına gidip oradan odinpack indirip TWRP ye geçiş yapın. Daha sonra EFS yedeğini alın yada custom rom kullanın tercih sizin.

Desteğiniz için Teşekkürler Fakat Bootlooptan nasıl kurtulacağım onu detaylı anlatmamışsınız.

Üstte yazılı zaten TWRP den tekrar magisk yüklüyorsun. Ben sana IMEI uçmasın diye EFS yedeğini yap dedim gerisi çokta önemli değil.

Zaten garantin yok bir şeyin yok Vulcan ROM yükle geç.

ustam teşekkürler peki samsung ultra 5g için twrp dosyası odin dosyası ve işlemler nasıl yapılacak yardımcı olurmusunuz.

Ustam bu arada internetten
Odin3_v3.14.1 ve twrp-3.7.0_11-0-c2s.img Dosyalarını buldum. Cihazı Download moda alıp Autoreboot seçeneğini kapatıp TWRP dosyasını USERDATA kısmından attım. Cihazı Ses kısma ve power tuşları ile kapatıp açıldığında ses yükseltme tuşuna bastım ama TWRP'ye girmiyor. Aşağıdaki gibi ekran çıkıyor. Bootloop yok ama açıldığında hep bu ekran geliyor ve cihaz burda kalıyor. Bunun dışında Download moda girebiliyorum. Yardımcı olurmusunuz.

resim ektedir.

Dosya Ekleri

• IMG_20240530_123756.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20240530_125456.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…