Yurtdışında bilgisayar getirmek

Hozanhasan

Decapat
Arkadaşlar kuzenim 3 hafta sonra Almanya'dan memlekete gelecek. Uçakta gelirken yanında dolu bilgisayar kasası getirebiliyor mu? Alman tarafında ya da burada herhangi bir sıkıntı oluyor mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri kıyafetmiş gibi valize koyup getirebilir. Sorun olmaz. Bu şekilde defalarca bir şeyler getirdim ben yurt dışından.

Anladım. Direkt kasa ile gelemez mi peki? Kasa kendi kutusunda olacak. Bu arada Almanyadan mı getirdiniz?

Anladım. Direkt kasa ile gelemez mi peki? Kasa kendi kutusunda olacak. Bu arada Almanyadan mı getirdiniz?
Almanya'ya gitmedim. Amerika'dan getirmiştim. Kasayla da gelebilir fakat belli bir ağırlığı aşmaması gerekli. Ayrıca ekran kartı, SSD/HDD gibi bileşenlerin zarar görme ihtimali var. Montaj yapılacaksa bile onlar en azından kutularında gelsin.

Uçakta bilmiyorum ama arabasıyla geliyorsa getirir aynı şekilde kuzen bana getirmişti kimse bişey sormamış ama orjinal kutusunda falan gelicekse vergilendirme yapılıyormuş

@mydonesse Uçakla da gelebiliyor. Orijinal kutusunda gelince de vergilendirme yapılmıyor. Tabii ki aynı üründen 10 tane alırsan ticari amaçlı olarak görülüp yapılabilir. 1-2 taneden ticari amaç çıkartılmıyor. Bu sayede gümrük ücretine tabi tutulmuyorsun.

Gelebilmesi önemliydi benim için teşekkür ederim bilgi için. Anlaşılan o ki ayrı ayrı gelse daha iyi olacaka ama 2.el getiricek.. parçaların kutusu yoksa kasayı yükleyip gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…