Arkadaşlar şu an G103 ve G300S kullanıyorum. Ürünlerde sıkıntı yok da farklılık istiyorum. Aklımda birkaç klavye var ve + olarak size mekanik klavyenin farkı nedir ne özelliği vardır onu soracağım. (kesinlikle RGB ve bilek desteği klavye olmalı)
1. resim ürünün linkinde ( Shipping & Import Fees Deposit to Turkey) yazıyor sepete gidince böyle diyor yani alsam kargo parası kesmicek değilmi 2. sorum brown yada red alıcam ama brown daha iyi gibi 3. ürün 74.99$ vergi kesmez değilmi?
cs go ya sardım bu arada arada lol oynuyorum moba ama çoğu oyunum fps tekrara atayımda fotoyu kafam karışık aga sepete gidince kargo bedava yazıyor anlamadım ama ürün linkinde 14$ ücret yazıyor anlamadım acaba ilk siparişim diye bana kıyakmı geçtiler
Ben Motospeed CK104 Blue Switch kullanıyorum banggooddan 150₺ almıştım. Baya iyi ama geceleri tuş sesi rahatsız edebilir. Renkleri mükemmel şuan hiçbir sıkıntısını görmedim. CK108 daha da güzel ben de almayı düşünüyorum. Bu klavyemi satınca yeni model Motospeed klavyelerine yöneliceğim. İyi forumlar.