K Kerem Üstdağ Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #1 Yurtdışından Acer Helious 3 alacağım garantide sıkıntı yaşar mıyım? Yurt dışından laptop alan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Yurtdışından Acer Helious 3 alacağım garantide sıkıntı yaşar mıyım? Yurt dışından laptop alan var mı? Şimdiden teşekkürler.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 10 Temmuz 2017 #2 Acer'i arayıp uluslararası garanti olup olmadığını sorun.
Neutral Megapat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 614 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2017 #3 Garantisi yok. Sıkıntı yaşarsan muhattabın Amazon.com olacak ama ilk 30 gün. Ardından sen sağ ben selamet mesajı verilecek
Garantisi yok. Sıkıntı yaşarsan muhattabın Amazon.com olacak ama ilk 30 gün. Ardından sen sağ ben selamet mesajı verilecek
K Kerem Üstdağ Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #4 Neutral dedi: Garantisi yok. Sıkıntı yaşarsan muhattabın Amazon.com olacak ama ilk 30 gün. Ardından sen sağ ben selamet mesajı verilecek Genişletmek için tıkla... işte bende almadım ama garantilik bir sorun olacağını sanmıyorum neyse
Neutral dedi: Garantisi yok. Sıkıntı yaşarsan muhattabın Amazon.com olacak ama ilk 30 gün. Ardından sen sağ ben selamet mesajı verilecek Genişletmek için tıkla... işte bende almadım ama garantilik bir sorun olacağını sanmıyorum neyse