Yurtdışından akıllı saat getirtilirse sorun olur mu?

percy

Hectopat
Makaleler
1
Yurtdışından kendim akıllı saat getirmeyi düşünüyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Mesela telefonlarda kaydettirmek gerekiyor onun gibi. Sipariş etmeyeceğim kendim oradan alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Getirirsiniz fakat Aliexpress'de bulunan 10 dolarlık saatlerden alırsanız sadece saat özelliğini kullanırsınız onun için kaliteli bir akıllı saat almanız. Tabi kesenin ağızını birazcık açmanız gerekecek. :)

Önereceğim ürünler aslında marka ürünler olacaktır. Bu aslında kullanıma bağlı değişebilir. Sağlam ve kaliteli bir cihazım olsun istiyorsan Samsung Gear veya Motorola Moto 360 almalısın. :)

Bir sorun çıkmaz. Android kullanıyorsan Samsung Gear S3'ü tavsiye ederim hem pil süresi yeterli hem şık hem de fonksiyonları gayet iyi çalışıyor, Gear S2'yi beğenmemiştim ama S3'ü keyifle kullanıyorum. Daha spor odaklı (yüzme vs gibi) bir şey istiyorsan amazon.com'dan Garmin Vivosmart HR+ getirttim, o da çok kaliteli ve işlevsel.

S6 Edge ile birlikte Gear S3'ü gayet güzel kullanıyordum ama iPhone 7 Plus'a geçtiğimden beri bir türlü telefon ile saati eşleyemedim o yüzden IOS kullanıyorsan Apple Watch da tercih edebilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı