Yurtdışından alınan ürünü burada yaptırabilir miyiz?

Ahmet ada

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Babam Belarus'tan bana Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik almış fakat bu ürün sıkıntılı olarak geldi. Telefonumla eşleşmiyor Xiaomi Türkiye garantisi yok ama belarus ülkesinde garantisi var ama burada büyük ihtimal geçmiyordur. Balıkesir'de yaşıyorum burada Xiaomi satan birkaç telefoncuya gösterdim hiçbiri yapamadı. Ne yapmalıyım? Bileklik çöp olsun istemiyorum 50, 100 TL ödemeye bile razıyım yeter ki bilekliği kullanabileyim. Git yenisini al demeyin babam o kadar almış kendisi de çok üzüldü. En azından yaptıralım kullandığını göreyim dedi Xiaomi Türkiye garanti servisine yollasam para karşılığında yaparlar mı? Bana tavsiye verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Babam Belarus'tan bana Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik almış fakat bu ürün sıkıntılı olarak geldi. Telefonumla eşleşmiyor Xiaomi Türkiye garantisi yok ama belarus ülkesinde garantisi var ama burada büyük ihtimal geçmiyordur. Balıkesir'de yaşıyorum burada Xiaomi satan birkaç telefoncuya gösterdim hiçbiri yapamadı. Ne yapmalıyım? Bileklik çöp olsun istemiyorum 50, 100 TL ödemeye bile razıyım yeter ki bilekliği kullanabileyim. Git yenisini al demeyin babam o kadar almış kendisi de çok üzüldü. En azından yaptıralım kullandığını göreyim dedi Xiaomi Türkiye garanti servisine yollasam para karşılığında yaparlar mı? Bana tavsiye verin.

Hocam eğer Türkiye garantisi yoksa yapacaklarını zannetmiyorum. Sıradan bir telefoncuya da vermeyin daha fazla bozabilir. Sen yine de bir Xiaomi servisine gönder. Fatura falan istemezlerse yaparlar. Ama fatura illa ki isteyeceklerdir. Para ile yaptırabilirsiniz. Yinede gönderin servise.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı