9Tails Hectopat Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 184 Makaleler 1 10 Nisan 2015 #1 Herkese selam. Yurt dışından ekran kartı veya başka bir bileşen alıp burada kasa toplarken kullanmam sıkıntı çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Herkese selam. Yurt dışından ekran kartı veya başka bir bileşen alıp burada kasa toplarken kullanmam sıkıntı çıkarır mı?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 10 Nisan 2015 #2 Neden sıkıntı olsun ? Alır takarsın, çalışır. Ama garanti kapsamı içinde olur mu kart bilmem Türkiye'de.
Neden sıkıntı olsun ? Alır takarsın, çalışır. Ama garanti kapsamı içinde olur mu kart bilmem Türkiye'de.
9Tails Hectopat Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 184 Makaleler 1 10 Nisan 2015 #3 Çalışma frekansları belki farklı olabilir diye düşündüm ondan sormuştum. Zaten 980 fiyatı Amerika da da ucuz değilmiş
Çalışma frekansları belki farklı olabilir diye düşündüm ondan sormuştum. Zaten 980 fiyatı Amerika da da ucuz değilmiş
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 10 Nisan 2015 #4 Kargo ve vergilerle buradaki fiyata denk gelir zaten gerek yok bence.
9Tails Hectopat Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 184 Makaleler 1 10 Nisan 2015 #5 brltpc dedi: Kargo ve vergilerle buradaki fiyata denk gelir zaten gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dayım Amerika da ona buna söyleyecektim gelirken getirsin diye.
brltpc dedi: Kargo ve vergilerle buradaki fiyata denk gelir zaten gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dayım Amerika da ona buna söyleyecektim gelirken getirsin diye.