Yurtdışından ekran kartı almak

HVoltagE

Hectopat
Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar toplamak istiyorum. Aliexpress'deki 11.11 ürünlerini incelerken gözüme 1050 Ti takıldı. 140 dolar oluyor indirimlerde. Vergisiyle 170 dolar oluyor. Sizce alınmalı mı? Alınmamalı ise 1050 Ti olarak hangi markayı önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çok da ucuz sayılmaz..170 dolar ıvır zıvır 200 doları bulur..bu da yaklaşık 800 TL.eder ki buradaki fiyatlar da aşağı yukarı o civarda..Hem bu saatten sonra 128 bitlik ekran kartı oyunlarda sıkıntı yaratır..Ben de akran kartı araştırıyorum amma işe yarar birşey min. 1060 ,6 gb. olmalı ki o da 1600 TL.civarı..İkinci el düşünüyorum...Geçen hafta küçük oğlum 1050 ti,4 gb. aldı,büyükoğlum ise 1060, 3 gb. aldı..Bence 1060 ,6 gb. almalıydı.aradaki 300 TL.ye kıyamadı.. Bana öyle geliyor ki sana da bana da 1060 ,6 gb. olan gerekli..şu sayısal lotoyu da bi tutturamadık ki.... ....esenlikler dilerim

Bence çok da ucuz sayılmaz..170 dolar ıvır zıvır 200 doları bulur..bu da yaklaşık 800 TL.eder ki buradaki fiyatlar da aşağı yukarı o civarda..Hem bu saatten sonra 128 bitlik ekran kartı oyunlarda sıkıntı yaratır..Ben de akran kartı araştırıyorum amma işe yarar birşey min. 1060 ,6 gb. olmalı ki o da 1600 TL.civarı..İkinci el düşünüyorum...Geçen hafta küçük oğlum 1050 ti,4 gb. aldı,büyükoğlum ise 1060, 3 gb. aldı..Bence 1060 ,6 gb. almalıydı.aradaki 300 TL.ye kıyamadı.. Bana öyle geliyor ki sana da bana da 1060 ,6 gb. olan gerekli..şu sayısal lotoyu da bi tutturamadık ki.... ....esenlikler dilerim
Ekran kartı alırken, bit değerine göre alınmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı