Yurtdışından en uygun ekran kartı alınabilecek site

Lütfen doğru yerde olduğunuzdan emin olun. O linkle alışveriş yapamazsınız. Yaparsınız da checkout sistemi sıkıntı çıkartır. Çünkü TR için özel sayfaları var ve orada olmayan ürünleri göndermiyor olabilirler.
Newegg çok kaliteli bir sitedir. Alışverişinizde teknik hatalar dışında (yukarıda belirttiğim) bir sorun yaşamazsınız. Geri ödeme, ayıplı ürün iadesi vs.
Okuduğum forum, bloglarda 1050 Ti Türkiye'de sıfır alınmamalı diyor, siz yurt dışından almak istiyorsunuz :). Daha yeni teknolojiye sahip daha güzel kartlar var. Bir göz atın isterseniz.
Türkiyeden galax modellerini tercih etmek sizin açınızdan daha fayda sağlar.
Yukarıdaki arkadaşların öneri ve endişelerini de göz ardı etmeyin.

Tamam o zaman 750 Ti almasına bir şey demeyeyim o da 750 Ti alsın bu cevabı mı istedin gerçekten?

Edit arkadaş anlamıyor olabilir bilgisayardan aklı başında biri bir anda 1050 Ti'dan downgrade etmez kenini 750 Ti'a.
Anladım. Artık Aliexpress'den ekran kartı almak da mantık işi değil zaten. Nerede, nasıl kullanıldığı belirsiz ekran kartından uzak durmalı.

Tamam o zaman 750 Ti almasına bir şey demeyeyim o da 750 Ti alsın bu cevabı mı istedin gerçekten?

Edit: Arkadaş anlamıyor olabilir bilgisayardan aklı başında biri bir anda 1050 Ti'dan downgrade etmez kenini 750 Ti'a.

Hocam bende 1050 Ti var diye bir şey yazmadım ki fiyatına gore ucuz ve almaya deger bir ekran kartı mı 750 Ti onu sordum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı