Yurtdisindan kutusuz SSD RAM ve islemci getirebilir miyim?

TimsahÜstadı

Decapat
Daha fazla  
Kargo ile sorun yasar miyim gumrukte? Hediye paketinin icinde olacak.

Saygi deger arkadaslar ben tirlarla ssd veya ram getirmeyi sormadim. Soludugumuz havanin vergisini veriyoruz zaten. Isi siyasi boyutlara cikarmanin luzumu yok. Bu titizliginizi cok daha buyuk isler icin yapsaydiniz fikirlerinizi o kisilere beyan etseydiniz zaten bu durumlara dusmezdik.

Son düzenleme:
Evet yaşarsın gümrük artık her ürünün kutusunu açıp bakıyor eğer değeri belirlenmez ise senle iletişime geçip dekont yada fatura istiyor ona göre vergi veriyor ama yurt dışından tanıdığın biri gönderirse hediye olarak gine bakma bakarlar ama vergi keserler mi bilgim yok.

Dostum ikisinin sığabileceği bir oyuncak alın. Ortadan ayırın içine o parçaları ve bolca peçete/kağıt sıkıştırın. Sonra geri kapatın. Vergi ödememek için ne gerekiyorsa yapardım ben. Bol şans :) .
Haha vallahi aklimda aleynaninki gibi bir ayicik dusunuyorum ama iste xray cihazinda belli olucak illaki ama o kadar detayli inceleniyormu bilemiyorum. Parmak boyutunda ssd ve kibrit kutusu kadar islemci yani

Dostum ikisinin sığabileceği bir oyuncak alın. Ortadan ayırın içine o parçaları ve bolca peçete/kağıt sıkıştırın. Sonra geri kapatın. Vergi ödememek için ne gerekiyorsa yapardım ben. Bol şans :) .
Şu an vergi kaçakçılığı yap dediğiniziz farkındasınızdır umarım.

@Sylveon Dostum cidden yazdın mı bunu? Ülkemizde bizden "vergi" adı altında alınan şeyin gerçekten vergi olduğunu mu düşünüyorsun? Herhangi bir Avrupa ülkesini ele alacak olursan bizim kadar vergi ödeyen yoktur. Kaldı ki bu vergilerin bir çoğu hazinede ki açığın büyümesini engellemek için konmuş gereksiz ve abartılı vergiler. Yakında soluduğumuz havaya da vergi gelirse şaşırma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı