Yurtdışından Laptop alınır mı?

omercanulkler

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Erasmus projesi kapsamında Almanya'ya gidiyorum. Hazır gitmişken Laptop da almak istiyorum ama kararsızım. Yani burdaki fiyatlara göre daha ucuz fiyatli aynı bilgisayarı alabilirim düşüncem var. Bilmiyorum ne kadar doğru. Sizce yurtdışından almak mantıklı mı? Yoksa değmez mi? Gümrükten geçerken vs. Ek bir ücret yahut evrak işleri ile karşılaşır mıyım? Bütçem 2000-2300 TL arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur. Fabrika hatası olur servisiyle nasıl uğraşacaksın garantisi başka ülkelerde geçerli olmayabilir yüklü miktarda para ödemek zorunda kalırsın.

Msi uluslararası garanti hizmetini biraz araştır ek ücretle veya ek ücret ödemeden en az 1 yıl uluslararası garanti veriyor bildiğim kadarıyla bunu araştır. Büyük ihtimalle uluslararası garanti msi da var. Ama dediğim gibi araştırıp ek ücret verilmesi gerekiyor mu öğren.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı