Yurtdışından laptop almak

Bütçe
13000

Maestro869

Decapat
Laptop almayı düşünüyorum Tulpar T7 v20.3 (sorunları olduğunu biliyorum) ya da muadili laptop bakıyorum. Ortlama 12-13 bine yurtdışından 17.3" RTX3060 cihaz tavsiyesi olan var mı? Garantisinin Türkiye'de de geçerli olması önemli.

13000 TL'ye 3060 ekran kartlı laptop bulmaz zor.

Markadan markaya değişiyor mu bilmiyorum ama yurtdışından alınca tr garanti olmuyor.

Bayağı iyi gibi gözüküyor. MSI zaten oyuncuların güvendiği bir marka. Monster marka bilgisayar almak istemeyenler için alternatif olabilir bence.
Hocam konu sahibi RTX 3060 olan bir laptop istiyor. O yüzden sildim linki. Tekrardan söylüyorum bu bütçe ile 3060 zor.

Hocam konu sahibi RTX 3060 olan bir laptop istiyor. O yüzden sildim linki. Tekrardan söylüyorum bu bütçe ile 3060 zor.
Monster satıyor bildiğiniz gibi ama Monster markaya güvenmeyen çok kişi var. Yine de 12500 TL'ye RTX 3060 GPU'lu laptop donanıma bakarsak gayet uygun fiyatlı.

Monster satıyor bildiğiniz gibi ama Monster markaya güvenmeyen çok kişi var. Yine de 12500 TL'ye RTX 3060 GPU'lu laptop donanıma bakarsak gayet uygun fiyatlı.
O laptop v20.3 oluyor. Kendileri sorunlu bir modeldir.

İyi öğrenmiş olduk, beni pek bağlamıyor gerçi nakit alamadığım için °-°
Hocam kredi kartıyla alınıyor zaten ama taksit imkanı olmuyor. Modelden modele değişmekle birlikte genelde en az 2k fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…