Yurtdışından Mate 10 Pro Alınır mı?

Note 8 kamera tarafında bir adım önde. Video çekimi, OİS performansı ve düşük ışıkta daha iyi. Gün ışığı altındaki fotoğraf cekimlerinde de Note 8 fotoları daha aydınlık bir şekilde verebiliyor özellikle ışık azaldığında. Kamera tarafında bana göre Note 8 biraz daha iyi, kontrast olarak Mate 10 PRO biraz daha dengeli. Ben alsaydım Note 8 alırdım. Zaten Samsung kullanıyorsun farklı nir deneyim yaşaman için önerim Mate 10 PRO olur. Arayüz konusunda her firma da iyi, uygulama optimizasyonu olarak Samsung'un biraz daha gelişmesi gerek bence.

Saolun hocam, birde bir sorum olacak. Sizce Huawei P20 Pro'nun çıkmasını beklemeli miyim? Yoksa Mate 10 Pro'mu almalıyım?

Mate 20 serisi Sonbahar ve yılın son aylarına sarkar diye düşünüyorum. P20 modeli ise yakın zamanda tanıtılacak gibi, bu modelin PRO versiyonu yoktu diye hatırlıyorum, bu modelin çıkışı ve S9 modellerini de bekleyebilirsin. Fiyat olarak arada farklar olacaktır ama.

Fiyat konusunda bende öyle düşünüyorum ancak Çin'de Türkiye'deki kadar pahalı olmaz heralde. Onun dışında tekrardan teşekkürler hocam @BERWAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…