Yurtdışından sıvı soğutma almak

276836

Hectopat
Amazon üzerinden Deepcool Captain 240EX RGB white modelini almayı planlıyorum gümrüğe takılır mı? Yani gümrüğe para vereceğim onu biliyorum ama gümrükten geçer değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon aramex ile gönderilerini gerçekleştiriyor ve sizden herhangi bir evrak vs. talep etmez ve gümrüğe takılmazsınız çünkü Amazon bunun parasını sizden perşin alır. Olur da daha az gümrük masrafı çıkarsa Amazon onu size iade eder. Türk alışveriş sitelerinden alıyormuşsunuz gibi düşünün. Yalnızca elinize ulaşması daha uzun sürer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon aramex ile gönderilerini gerçekleştiriyor ve sizden herhangi bir evrak vs. talep etmez ve gümrüğe takılmazsınız çünkü Amazon bunun parasını sizden perşin alır. Olur da daha az gümrük masrafı çıkarsa Amazon onu size iade eder. Türk alışveriş sitelerinden alıyormuşsunuz gibi düşünün. Yalnızca elinize ulaşması daha uzun sürer.
teşekkürler amazonda güvenim var zaten çok defa alışveriş yaptım şuanda da anakart vs sipariş ettim aramex güvenilir biliyorum fakat sıvı soğutma da sorun çıkar mı emin olamadım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı