umut37129 Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 409 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar Yurtiçi Kargo bugün 12 civari dağıtıma çıktı ancak gelmediler şu ana kadar neden?
Judele Centipat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 682 Çözümler 7 22 Ocak 2025 #2 Normaldir kim bilir kaç tane kargo dağıtıyolar geç gelsinde sorunsuz gelsin.
umut37129 Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 409 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #3 Judele dedi: Normaldir kim bilir kaç tane kargo dağıtıyolar geç gelsinde sorunsuz gelsin. Genişletmek için tıkla... Bugün gelir mi hocam ?
Judele dedi: Normaldir kim bilir kaç tane kargo dağıtıyolar geç gelsinde sorunsuz gelsin. Genişletmek için tıkla... Bugün gelir mi hocam ?
B Berkay_00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 513 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #4 Büyük şehirdeysen normal. Şubeden barkodu okutup dağıtıma çıkacak. Yoğunluk varsa akşam 6 7'yi bulabilir gelmesi.
Büyük şehirdeysen normal. Şubeden barkodu okutup dağıtıma çıkacak. Yoğunluk varsa akşam 6 7'yi bulabilir gelmesi.
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 891 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 umut37129 dedi: Arkadaşlar Yurtiçi Kargo bugün 12 civari dağıtıma çıktı ancak gelmediler şu ana kadar neden? Genişletmek için tıkla... Büyük bir şehirde yaşıyorsan normal genellikle bir sıra doğrultusunda verilir. Sen sonlarda olabilirsin. Dağıtıma çıktı = gün içinde teslim edilecek.
umut37129 dedi: Arkadaşlar Yurtiçi Kargo bugün 12 civari dağıtıma çıktı ancak gelmediler şu ana kadar neden? Genişletmek için tıkla... Büyük bir şehirde yaşıyorsan normal genellikle bir sıra doğrultusunda verilir. Sen sonlarda olabilirsin. Dağıtıma çıktı = gün içinde teslim edilecek.
emirvapur Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #6 İstanbul'da yaşıyorsan normaldir kim bilir kaç tane kargo dağıtıyordur
ShiroGin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #7 umut37129 dedi: Arkadaşlar Yurtiçi Kargo bugün 12 civari dağıtıma çıktı ancak gelmediler şu ana kadar neden? Genişletmek için tıkla... Çok sabırlı bir insan olduğunuz konu başlığından belli... 4 saat çok uzun bir süre değil bugün içinde muhtemelen gelir az sabret.
umut37129 dedi: Arkadaşlar Yurtiçi Kargo bugün 12 civari dağıtıma çıktı ancak gelmediler şu ana kadar neden? Genişletmek için tıkla... Çok sabırlı bir insan olduğunuz konu başlığından belli... 4 saat çok uzun bir süre değil bugün içinde muhtemelen gelir az sabret.
umut37129 Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 409 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #7 MajeurDeLa dedi: Büyük bir şehirde yaşıyorsan normal genellikle bir sıra doğrultusunda verilir. Sen sonlarda olabilirsin. Dağıtıma çıktı = gün içinde teslim edilecek. Genişletmek için tıkla... Şube 2 sokak ötede. Kaplumbağa bile 2 saate getirirdi.
MajeurDeLa dedi: Büyük bir şehirde yaşıyorsan normal genellikle bir sıra doğrultusunda verilir. Sen sonlarda olabilirsin. Dağıtıma çıktı = gün içinde teslim edilecek. Genişletmek için tıkla... Şube 2 sokak ötede. Kaplumbağa bile 2 saate getirirdi.
tarıkeren Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #8 umut37129 dedi: Arkadaşlar Yurtiçi Kargo bugün 12 civari dağıtıma çıktı ancak gelmediler şu ana kadar neden? Genişletmek için tıkla... Normaldir dostum, bende sabah mesaj geliyor ve akşama doğru geliyor genelde
umut37129 dedi: Arkadaşlar Yurtiçi Kargo bugün 12 civari dağıtıma çıktı ancak gelmediler şu ana kadar neden? Genişletmek için tıkla... Normaldir dostum, bende sabah mesaj geliyor ve akşama doğru geliyor genelde
umut37129 Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 409 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #9 tarıkeren dedi: Normaldir dostum, bende sabah mesaj geliyor ve akşama doğru geliyor genelde Genişletmek için tıkla... 1,5 saat civari kaldı ama ya. Yarın işe gitcem
tarıkeren dedi: Normaldir dostum, bende sabah mesaj geliyor ve akşama doğru geliyor genelde Genişletmek için tıkla... 1,5 saat civari kaldı ama ya. Yarın işe gitcem
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 891 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #10 umut37129 dedi: Şube 2 sokak ötede. Kaplumbağa bile 2 saate getirirdi. Genişletmek için tıkla... İşte bir sıra oluyor adam belki bütün şehri dolaşıyor nereden biliyorsun ki dağıtıma çıktı dediği an dağıtım çıkmıyor zaten adam kargoları alıyor dağıtıma çıktı olarak işaretliyor. Ve eline geçen ilk kargoyu tutup getiriyor.
umut37129 dedi: Şube 2 sokak ötede. Kaplumbağa bile 2 saate getirirdi. Genişletmek için tıkla... İşte bir sıra oluyor adam belki bütün şehri dolaşıyor nereden biliyorsun ki dağıtıma çıktı dediği an dağıtım çıkmıyor zaten adam kargoları alıyor dağıtıma çıktı olarak işaretliyor. Ve eline geçen ilk kargoyu tutup getiriyor.