Yurtiçi Kargo adres değişikliği

Danicheta

Hectopat
Yurtiçi Kargo'dan ayakkabı söylemiştim. Daha önce başka bir ilçedeki adresimi yazmıştım ama bu hafta orada bulunamayacağımdan kontrol sende internet sitesinden adresi değiştirdim. Şu an kargo takibi yaptığımda eski ilçenin teslimat şubesine varacağını söylüyor. Sonradan o kısım değişir mi veya buraya getirirler mi?

Eğer kontrol sende üzerinden adres değişikliği yaptıysan önce ilk belirlenen şubeye gider oradan yeni adresinin şubesine transfer olur.

Eğer kontrol sende üzerinden adres değişikliği yaptıysan önce ilk belirlenen şubeye gider oradan yeni adresinin şubesine transfer olur.
Eksik ya da hatalı bilgi, ilk olarak platformdan yaptığın bir alışverişte ürün sevkiyatı çıktıktan sonra adresi değiştirmen maalesef işin kargo acentesi tarafında bir değişikliğe yol açmayacaktır, buna ek olarak, halihazırda sevki sağlanan (araca yüklenen ve varış iline yola çıkan) siparişlerin adresi ancak satıcı firma tarafından kargo acentesine bildirilip adres yönlendirmesi yapılarak değiştirilir, burada insiyatif satıcı firmadadır, yönlendirme satıcı firma için cüzi bir miktar ek ücrete tabii'dir. Kontrol sende dışında web sitesinden alım yapacağın süreç için, bundan sonra (Y.içi Kargo) siparişlerin hep eski adresine gidecektir, bunun düzeltilmesi için en yakın yurt içi şubesine gidip eski cari kaydını (eski bilgilerin) güncellenmesini rica etmen kâfi.
Kısa özet;
Kargo acenteleri dışında yapılan adres müdahaleleri kısmi olarak geçicidir, en sağlıklısı acente ile iletişime geçilmelidir.

Eğer kargo şirketinin bir suçu yoksa, örneğin üstündeki adresi yanlış okumuşlardır, sizin probleminiz olduğundan kimse kılını bile kıpırdatmayacaktır.

Kargodaki şeyin geri iade olup doğru adrese tekrar gönderilmesi, teslim alacak kişi hariç herkesin işine gelir çünkü çalışan sistem pırtıklanmamış olur.

Örnek olarak şuan 7 kargom bana dağıtım yapmayan bir şubede. Bana dağıtım yapan şube ile arasında şu kadar mesafe var ama kargoyu oraya göndermiyorlar. Sizde bütün adresi değiştirmek isteyin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…