Yurtiçi Kargo adres yanlışlığı

Bablisok

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
N11'den ürün aldım ve normalde dün gelmesi gereken ürün hala gelmedi, ürün bana lazım. Yurtiçi Kargo'nun kargo takip ekranında adres yanlışlığı diye bir uyarı gördüm ve önder şubeden mesaj aldım. Onlarla konuştum böyle böyle diye, adresde bir sıkıntı olmadığını ilettim sonra onlarda yarın getirceklerini söylediler. Ben de bekledim yarın oldu ve gelmedi, ben de Yurtiçi Kargo'yu aradım. Onlarda adresinde bir hata olduğunu söyledi, ben de hata yok dedim. Kadın kontrol etti, sonra dediki biz önder şubeyi bir arayalım. Bekleyin isterseniz dedi aradı fakat önder şube telefonu açmadı, daha sonra Şikayetvar sitesine konu açtım. Hala cevap yok, önder şubeye SMS yoluyla mesaj attım yine cevap yok. Bir daha Yurtiçi Kargo'yu arayacağım ulaşamazsam ürünü iade edeceğim, böyle bir rezillik olamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
önder şube telefonu açmadı
Telefonu açmadı, tam buradan sonra şikayetvar gibi boş işlerle uğraşmak yerine yakınsa Önder şubeye gidip hesap sorabilirdiniz uzaksa telefonla konuştuğunuz kişiye böyle rezillik mi olur? Diye sorabilirsiniz. Konuşma sonlanmadan kargo ile alakalı iyice konuşmanız lazımdı.

Yurtiçi kargonun Türkiye genelinde çok nadir işini iyi yapan şubesi bulunmaktadır. Bırak kişisel ürün almayı kurumsal firmaların ürünlerini bile yeteri kadar önemsememektedir. Bence ülkede kapatılması gereken bir şirkettir.

Kesinlikle katılıyorum keşke kapansa. Yurtiçi Kargo kadar rezil bir firma daha yok. Böyle pişkin iş bilmezlik olamaz. Adamlar keyfi olarak kargoyu eve bırakmayıp kaç kez şubeden almak zorunda bıraktılar beni, sert de konuşsan şikayet edeceğim de senin umurlarında olmuyor. Kurye eve bir kez gelmeyip her defasında evde bulunmadı yalanı. Bende inat ettim aldığım ürün Yurtiçi Kargo ise vazgeçiyorum.

4-5 sene önce akıllı saat sipariş etmiştim Yurtiçi Kargo ile gelecekti. 4-5 kez evde yoktunuz gibi şeyler demişlerdi. Bir keresinde pencerede bekleyeyim dedim herifler yan sokaktan geçip bizim eve uğramıyormuş. Rezil bir şirket. 4-5 senedir Yurtiçi Kargo ile bir şey sipariş vermiyorum.

bugünden sonra bende vermeyecem

şikayetvar a yazmamın sebebi konuyu daha çok yetkilinin görmesini istemem bide konuştuğum kişinin suçu yok o da hatanın farkındaydı ve şubeyi aradı fakat ulaşamadık

şubeyi aradı fakat ulaşamadık
Çalışma saatler içerisinde arayıp da ulaşamadıysan, eğer telefon çalıyor da açmıyorsa şubeye gittiğinde gizlice telefonla tekrar aradığında o telefonun çaldığını ve dibindeki elemanların muhabbet edip çay içtiklerini ve telefona bakmadıklarını görürsün. Bunu kayıt altına alabilirsen mağduriyetten büyük tazminat alırsın ama mahkeme işleri sakata gelmeyelim diye kimse uğraşmıyor genelde. Doğru maddelerden davayı açacaksın.

Eğer telefon çalmıyorsa ulaşılamıyorsa, bakım vardı bozuk v.s yalanlarla kendilerini savunabilirler bu durumda dava açmak doğru olmaz. Yani açsan da ilk senaryodaki kadar etkili olmaz. Telefondaki kişiye diyecektin şubeye gitme ihitmalim yok şuanda da haber alamıyoruz ne olacak? Bana nasıl bir çözüm sağlayacaksınız? Diye bunu sorman gerekirdi.

Bu sefer direk şubeye ulaştım konuştum dedim böyle böyle kadın apartman adı vs yok mu falan dedi iş arkadaşlarım adresi bulamamış falan dedi bende adresin doğru olduğunu apt adı olmadığını söyledim sonra dediki o zaman biz bu konuyu halletmeye çalışalım dedi bende eğer bir sorun olursa mutlaka beni arayın habersiz bırakıp bekletmeyin beni dedim oda tamam dedi bide bulmalarını kolaylaştırmak için Google maps den bakarsanız adrese bir tane dükkan var adı şu şu dedim onun üstünde direk oradan anlabilirsiniz dedim kadın da tamam teşekkürler dedi kapattı inş geçiştirmek için yapmıyordur bana çok kolpa sıkıyo gibi geldi

aga ben ürünü iade edicem yarın gelmezse çünkü şubeye gidecek imkanım yok iade edip başka firmadan alıcam böyle olmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…