Laptopumu servise göndereceğim kutusunda her şeyiyle beraber ama dışı için bir korumam yok. Yurtiçi Kargo baloncuklu poşet ya da hava ambalajında gönderim yapar mı, yaparsa ücretsiz mıdır? Gönderimi servis ödüyor.
Laptopumu servise göndereceğim kutusunda her şeyiyle beraber ama dışı için bir korumam yok. Yurtiçi Kargo baloncuklu poşet ya da hava ambalajında gönderim yapar mı, yaparsa ücretsiz mıdır? Gönderimi servis ödüyor.
Havalı paketler vardı eskiden. Baktım ve hala var görünüyor. Fiyat farkı vererek ekran kartı gönderiyordum bir zamanlar şehir dışına. Elektronik malzemelerde sorumluluk almadıklarına ve bunu kabul ettiğinize dair bir form imzalıyorsunuz diye de hatırlıyorum. En son o şekilde gönderim yapıyordum.
Kendiniz önlemini alın bir çok satışım oldu dolap üzerinden falan elektronik eşyalarda özellikle kendim çok dikkatli paketledim ki sırf bunların yapacakları acemiliğe kurban gitmeyeyim diye. Sonra uğraşır durursun.
Havalı paketler vardı eskiden. Baktım ve hala var görünüyor. fiyat farkı vererek ekran kartı gönderiyordum bir zamanlar şehir dışına. Elektronik malzemelerde sorumluluk almadıklarına ve bunu kabul ettiğinize dair bir form imzalıyorsunuz diye de hatırlıyorum. En son o şekilde gönderim yapıyordum.