Yurtiçi Kargo depodan teslim yapar mı?

Snez

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Yurtiçi Kargo'nun şubesine gittim kargomun orada değil depoda olduğunu pazartesi dağıtım yapılacağını söyledi. Depo biraz uzak boşuna gitmek istemiyorum. Şubedekiler bilmediklerini söyledi. Depoya gitsem şu an ürünü teslim alabilir miyim?

Depodan teslim yapmıyorlar. Yapamıyorlar. Depo bana yakın, 4 araç lastiği almıştım. Şubeye göndereceğiz evrak işi teslim tesellümü orada yapılıyor dediler.

PSU almıştım bugün gelecek diye eski PSU'yu söktüm kasanın kapakları açık falan kaldı böyle. Mecbur pazartesiye kadar bu şekil duracak o zaman ya.

PSU almıştım bugün gelecek diye eski PSU'yu söktüm kasanın kapakları açık falan kaldı böyle. Mecbur pazartesiye kadar bu şekil duracak o zaman ya.

Öğlene kadar şubeye gelmişse şubeden veriyorlar ancak bekleyeceksin malesef. Üşenmiyorsan eski psu'yu emaneten tak.

Öğlene kadar şubeye gelmişse şubeden veriyorlar ancak bekleyeceksin malesef. Üşenmiyorsan eski psu'yu emaneten tak.
Ekran kartını da değiştirdim pin sayısı uyumsuz mecbur kaldık böyle neyse yapacak bir şey yok. Şubeye gittim az önce depoda dediler gelmemiş. Normalde cuma gelen kargomu cumartesi dağıtırlardı diğer firmalarda. Yurt içi neden böyle yaptı bilmiyorum ilk defa oluyor bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı