Yurtiçi Kargo siparişi gelmedi

Arkadaşlar GittiGidiyor'dan 0 klavye sipariş ettim, kargo olarak Yurtiçi Kargo gözüküyordu.
Siparişi ettikten sonra cumartesi günü dağıtıma çıkan araç bizim sokağa kadar geldi ancak dümdüz geçip gitti.
Üstelik aracın üstünde "kargom sende" yazıyordu ve ben bu sırada kargo takipten bakıyordum, kesinlikle o araçtı.
Yurtiçi Kargo'yu aradığımızda kargom sende diye bir firmanın deposuna gitmiş dendi ve deponun yeri söylenmedi.
Üstelik GittiGidiyor'dan baktığımda kargo teslim edilemedi olarak gözüküyordu.
Ne yapmam gerek? Bugün hala gelmedi kargo ve dağıtıma çıkacak denilip çıkarılmıyor.

Yurtiçi sağlam firma yarın teslim ederler muhakkak.

Büyük ihtimalle kargo teslim edilemediği için mecburen birkaç gün depoda yatacak sonra aldığınız firmaya geri gidecek onlar sizi arayacak yeniden kargolayacaklar veya direk iptal edecekler.

Adrese bile bile dağıtmadan geçmişler bir de bunlar para alıyor yazıklar olsun !
Gerekli mercilere şikayet edin.

Adam belki unutmustur. Gelmesi gereken ilk gun muydu?

Önce şubeyi arayın, daha sonra gidip kendiniz alın. Kargo sipariş numaranızdan hangi şubede olduğunu öğrenebilirsiniz. Yanınızda kimliğiniz ve sipariş numaranız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…