Yurtiçi kargo sözde beni evde bulamamış

Daha fazla  
Hepsiburada üzerinden kulaklık siparişi verdim. 15 Mayıs'ta kargoya verildi. Dün de önder şubesine bırakılmış. (Ben Esenyurt'ta oturuyorum ama neyse) her neyse dağıtıma da çıkmış bunda bir sorun yok. Ama akşamüstü sorgulattığımda teslim edilemedi yazıyor. Kargo hareketleri aşağıda.

Bilgi notu falan da yok. Ya arkadaş sokağa çıkma yasağı var sokağa çıkma yasağı. Nasıl dışarı çıkabilirim evde 3 kişi var üçü de mi duymadı? Hani zil falan tutukluk yapsa ona da eyvallah diyeceğim. Yurtiçi kargo hakkında hep böyle mizahlar falan yapılırdı gerçekten doğru bir olaymış. Bugün pazar olduğu için müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum. Bu 3 gün içinde şubeden teslim alınmazsa göndericiye geri gönderilir muhabbeti falan vardı sanki sokağa çıkma yasağı var 3 gün içinde nasıl gidip alacağım ki. Adresin doğru olduğuna %100 eminim çünkü kulaklığın yanında başka şeyler de sipariş ettim ve onlar farklı kargo şirketleriyle hızlı bir şekilde geldiler aynı adres kayıtlı. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir bug %90. Çünkü aynısını ben de yaşadım, dağıtıma çıkıp teslim edilemedi yazıyor ve müşteri hizmetlerine bağlanamıyordum ertesi gün ararım diyip aramayı unuttum fakat ertesi gün teslim edilmiş. (Şehirden uzakta yaşadığımdan dedemlerin evine vermiştim siparişi.)

Yurtiçi Kargo, sizin evde olup olmamanıza paralel evrenlere göre bakıyor. Hangi evrende evde değilseniz ona göre davranıyor. Ama siz yinede yarın müşteri temsilcisini arayıp durumu belirtin. Belki başka bir evrenden boyutlararası bir portal aracılığıyla getirirler.

Son düzenleme:
Daha 1 hafta önce teslim günü evden akşama kadar çıkmadım ve aynı şekilde evdeyken mesaj geldi adresinizde ulaşamadık 1 iş günü sonra gelip şubeden alın diye. İnsanların aklıyla alay ediyorlar sonra millet gidip hır çıkarınca da suçlu oluyor.

Demek fantezi istiyorlar bir daha çağır bu sefer gelirse kapıyı açma sonra gidecekler bu sefer Yurtiçi Kargo'nun oradaki bayisini ara kargom neden getirmiyonuz diye ara.

Hayır yani zaten Hepsiburada'daki satıcı ürünü çok geç kargoladı bir de bununla uğraşıyoruz. Yarın ulaşmaya çalışacağım bakalım. Durumu bildiririm buraya.
haklısınız aynısı oldu kulaklık az önce elime ulaştı

Son düzenleme:
Çözüme giden en kısa yol;
1- Yaşadığınız sıkıntıyı kargo firmasının merkezine şikayette bulunabilirsiniz.
2- Eğer sorun çözülmezse sorununuzla birlikte kargo firmasını Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'na bildirebilirsiniz.

Kargo firmaları Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Taşıma Yönetmeliği hükümlerine tabidir. Bunlara uyulmaması durumunda 30295 sayılı KTY m.40'a göre haklarında yaptırım uygulanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…