beyyyyfendi Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Cuma sabahı kasa sipariş ettim ve Yurtiçi Kargo getirecekti. Kasa Ümraniye'den olduğum ilçeye geldi ve şans tam 2 sokak altımdaki şubeye geldi ve dağıtımı bekliyor gidip alsam verirler mi?
Cuma sabahı kasa sipariş ettim ve Yurtiçi Kargo getirecekti. Kasa Ümraniye'den olduğum ilçeye geldi ve şans tam 2 sokak altımdaki şubeye geldi ve dağıtımı bekliyor gidip alsam verirler mi?
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.421 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 28 Aralık 2024 #2 Dağıtıma çıkmadıysa verirler.
umvtdeniz Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #3 beyyyyfendi dedi: Cuma sabahı kasa sipariş ettim ve Yurtiçi Kargo getirecekti. Kasa Ümraniye'den olduğum ilçeye geldi ve şans tam 2 sokak altımdaki şubeye geldi ve dağıtımı bekliyor gidip alsam verirler mi? Genişletmek için tıkla... Gitmeden önce şubeyi arayın bazen arabaya yükleyip barkodu okutmuyorlar. Gelip şubeden teslim alabilir miyim diye sorarsanız şubedeyse bilgi veriyorlar alıyorsunuz.
beyyyyfendi dedi: Cuma sabahı kasa sipariş ettim ve Yurtiçi Kargo getirecekti. Kasa Ümraniye'den olduğum ilçeye geldi ve şans tam 2 sokak altımdaki şubeye geldi ve dağıtımı bekliyor gidip alsam verirler mi? Genişletmek için tıkla... Gitmeden önce şubeyi arayın bazen arabaya yükleyip barkodu okutmuyorlar. Gelip şubeden teslim alabilir miyim diye sorarsanız şubedeyse bilgi veriyorlar alıyorsunuz.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.745 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 Şubeye telefon et dağıtıma çıkmadıysa ben gelip alacağım de o zaman verirler.
beyyyyfendi Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #5 Nurettin bey dedi: Şubeye telefon et dağıtıma çıkmadıysa ben gelip alacağım de o zaman verirler. Genişletmek için tıkla... Acelemde yok ama ezip büzülmesinden korkuyorum gerçi ezilmişse İstanbul'dan gelirken ezilmiştir.
Nurettin bey dedi: Şubeye telefon et dağıtıma çıkmadıysa ben gelip alacağım de o zaman verirler. Genişletmek için tıkla... Acelemde yok ama ezip büzülmesinden korkuyorum gerçi ezilmişse İstanbul'dan gelirken ezilmiştir.
Eray inam Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #6 beyyyyfendi dedi: Acelemde yok ama ezip büzülmesinden korkuyorum gerçi ezilmişse İstanbul'dan gelirken ezilmiştir. Genişletmek için tıkla... Ben öğleden sonra kapanışa yakın saat 16.30'da gitmiştim, vermişlerdi.
beyyyyfendi dedi: Acelemde yok ama ezip büzülmesinden korkuyorum gerçi ezilmişse İstanbul'dan gelirken ezilmiştir. Genişletmek için tıkla... Ben öğleden sonra kapanışa yakın saat 16.30'da gitmiştim, vermişlerdi.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.745 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #7 beyyyyfendi dedi: Acelemde yok ama ezip büzülmesinden korkuyorum gerçi ezilmişse İstanbul'dan gelirken ezilmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet umarım sağlam gelir alırken de bakın yıpranmışlık, eğilme bükülme, ezilme vs. Kontrol et.
beyyyyfendi dedi: Acelemde yok ama ezip büzülmesinden korkuyorum gerçi ezilmişse İstanbul'dan gelirken ezilmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet umarım sağlam gelir alırken de bakın yıpranmışlık, eğilme bükülme, ezilme vs. Kontrol et.
beyyyyfendi Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #8 Nurettin bey dedi: Evet umarım sağlam gelir alırken de bakın yıpranmışlık, eğilme bükülme, ezilme vs. kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gidip alsam bir şey olsa firma kabul eder değil mi yani garantide eksiklik olmaz.
Nurettin bey dedi: Evet umarım sağlam gelir alırken de bakın yıpranmışlık, eğilme bükülme, ezilme vs. kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gidip alsam bir şey olsa firma kabul eder değil mi yani garantide eksiklik olmaz.