Yurtiçi Kargo Teslim Edilemedi

Arkadaşlar internetten ben fön tarağı getirtmek istedim. Neyse bugün telefonda hepsiburada'nın uygulamasına baktım. Teslim birimine ulaştı yazıyor saat 8.17 gösteriyor. Daha sonra Teslim Edilemedi 8.49 yazıyor. Bizi ne aradılar ne de zile bastılar sabah kalktığımla bu yazıyı görmem bir oldu. Ne yapmam gerek arkadaşlar lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı şu an bana oldu. Yürüyerek getirseler emin olun daha hızlı gelir. Üstelik aynı şehirdeyiz. Bunlarda yetmezmiş gibi adresi bulamadık yazmışlar. Bunlarla iş yapılmaz ya.
Adsız.jpg

Şu an aradım, adamlar gelmiş ama sizi evde bulamadık diyor. Fakat kağıt bırakmaları lazım. Fakat öyle bir şey yok. Kaldı ki bugün hep evdeydik. Zaten kargonun bugün geleceğini bildiğimiz için evde hep biri kaldı. Böyle yalanla iş yapıyorlar. Birde diyorlar gelip siz alın. Böyle saçmalık var mı ya? Bir ton alışveriş yaptım ilk defa böyle rezillik ile karşılaşıyorum. Bu kargo şirketi ile iş yapmayın. Adamlara bak ya. Bin bir türlü yalan söylüyorlar. Karşıdaki insanı keriz yerine koyuyorlar. Böyle iş olur mu ya? Şimdi kim bilir ne olacak o kargoya.

Adamlar birde utanmadan gelin alın diyorlar. Hadi tamam dedik. Saat kaçta kapanıyor dedim. Saat 6 dediler. Saat zaten 6 olmuş nereye geliyoruz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı