Bandiw Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Merhaba, arkadaşlar KYK'ya erken gitmek istiyorum yurt ne zaman açılır? Yerleşmek için ne zaman gidebilirim bilgisi olan var mı?
Merhaba, arkadaşlar KYK'ya erken gitmek istiyorum yurt ne zaman açılır? Yerleşmek için ne zaman gidebilirim bilgisi olan var mı?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #2 Bandiw dedi: Merhaba, arkadaşlar KYK'ya erken gitmek istiyorum yurt ne zaman açılır? Yerleşmek için ne zaman gidebilirim bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... KYK sana çıktığı ve kaydı tamamladığın an gidebilirsin hep boş yer olur zaten.
Bandiw dedi: Merhaba, arkadaşlar KYK'ya erken gitmek istiyorum yurt ne zaman açılır? Yerleşmek için ne zaman gidebilirim bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... KYK sana çıktığı ve kaydı tamamladığın an gidebilirsin hep boş yer olur zaten.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 20 Ağustos 2023 #3 KYK başvuruları başladıktan 1 hafta sonra.
3 331087 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 605 Çözümler 4 20 Ağustos 2023 #4 Gideceğin yurdun iletişim bilgisini bul ve ara. En doğru bilgiye oradan ulaşırsın.