Yurtlara yerleştirme nasıl oluyor?

Hanlar hanı

Picopat
Daha fazla  
Şöyle anlatayım. Ben diyelim üniversiteye yeni başladım ve kayıt yaptırdım. Oda arkadaşım da üniversiteye yeni başlamış kişilerden mi oluyor yoksa üst sınıflarla da oda arkadaşı olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rastgele oluyor oda dağıtımları. Sonradan eğer tanıdığınız varsa başka odalarda ve odada boş yatak varsa dilekçe verip geçebilirsin.

Şöyle ben mesela yurda kaydoldum ve bir oda arkadaşım var diyelim diğer sene gittiğimde yine o kişi ile mi devam edeceğim yoksa tekrar bir dağıtım mı olacak?

Şöyle ben mesela yurda kaydoldum ve bir oda arkadaşım var diyelim diğer sene gittiğimde yine o kişi ile mi devam edeceğim yoksa tekrar bir dağıtım mı olacak?
Odanız değişmez. 3 sene KYK'da kaldım oda arkadaşlarım ağırlıkla aynıydı hiç değişmedi. Ayrılanların yerine gelenler oluyor tabi.

Odanız değişmez. 3 sene KYK'da kaldım oda arkadaşlarım ağırlıkla aynıydı hiç değişmedi. Ayrılanların yerine gelenler oluyor tabi.
Anladım hocam.
Odanız değişmez. 3 sene KYK'da kaldım oda arkadaşlarım ağırlıkla aynıydı hiç değişmedi. Ayrılanların yerine gelenler oluyor tabii.

Ama anladığım kadarıyla, benimle birlikte üniversitesiye yeni başlayan birisi ile oda arkadaşı olma ihtimalim daha fazla sanırım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı