just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 28 Ağustos 2023 #1 2 yıllık bölüm okurken yurtta kalan biri YKS'ye tekrar hazırlanıp 4 yıllık bölüme giderse tekrar yurt başvurusu yapabilir mi?
2 yıllık bölüm okurken yurtta kalan biri YKS'ye tekrar hazırlanıp 4 yıllık bölüme giderse tekrar yurt başvurusu yapabilir mi?
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Tabi ki. Tekrardan başvuru vs nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşım 2 yıllık kazanıp gitmemişti, sonra 4 yıllık kazandı. Artı 1 Eksi
Tabi ki. Tekrardan başvuru vs nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşım 2 yıllık kazanıp gitmemişti, sonra 4 yıllık kazandı.
Oykush Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer İzmir 28 Ağustos 2023 #3 Başvuruda bulunabilirsiniz ancak tekrardan yurt şansı çıkar mı bilemem. Artı 1 Eksi
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 28 Ağustos 2023 #4 KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ sayfasında 2. maddede: Daha önce lisans eğitiminde yurtta kalan öğrenci ikinci lisans eğitimine başladığında yurt başvurusu yapabilir mi? Öğrencinin yurt başvuru hakkı bulunmamaktadır. yazıyor, ondan merak etmiştim. Artı 0 Eksi
KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ sayfasında 2. maddede: Daha önce lisans eğitiminde yurtta kalan öğrenci ikinci lisans eğitimine başladığında yurt başvurusu yapabilir mi? Öğrencinin yurt başvuru hakkı bulunmamaktadır. yazıyor, ondan merak etmiştim.