Yurtta kalan öğrenci için Mini Tower mı, Mid Tower kasa mı kullanılmalı?

Bütçe olarak 19.000 TL var. 4.000 TL ye MSİ MPG27CQ, 2000 TL sine ise ekipman alacaktır ve kasaya 13.000 TL bütçem var bu yüzden sorun olacağını düşünmüyorum.

Öğrenci deyince insanın aklı bütçesi düşüktür diye geliyor 19 bin TL bütçe iyimiş bu kriz durumunda.
Yurtta sıkıntı olmasın sonra bu ürünler? O kadar pahalı monitör veya ekipmanlara ne gerek var ülkeyimi kurtaracan yurttan? Daha uygun fiyatlı bir sistem kursan da kalan parayı kendin için veya eğitimin kursların için ayırsan daha iyi olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız da yaklaşık 9 senedir aynı bilgisayarı kullanıyordum ailem derslerim yüzünden almıyordu biraz bağımlılık faktörü olmasından. Son sene de ilk 5000 e girersem alacaklarını söylediler o yüzden bu şekilde bir bütçe belirlediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bogazici'yi tercih edecek olsaydin kesin laptop derdim de simdi ne desem bilemedim.

Laptop almalısın kesinlikle ve bu arada ODTÜ'de herkes laptop kullanıyor. Marka olarak monster veya MSI tavsiye ederim .
Bogazici'yi tercih edecek olsaydin kesin laptop derdim de simdi ne desem bilemedim.
Boğaziçinin farkı ne?

Hocam imkanın varsa laptop al. Kasa üniversitede sadece dert başka bir şey değil.

O bütçe ile laptop almanı tavsiye etmem. Isınma sorunu, CPU GPU yükseltme sorunu iyi bir şey alacaksanız aşırı ağır olması. Size tavsiyem iyi bir kasa toplayıp 1000 2000 liraya Windows tablet almanız. Okul içinde ve dışında ki işlerinizi çok rahat görür. Üstelik taşıması kolay hafif.

Kasa olarak biraz araştırdım hem tasarım hem de boyut olarak Corsair Crystal 280X cazip geldi. Laptoptan tek eksiği Monitörü yok.
Laptop almalısın kesinlikle ve bu arada ODTÜ'de herkes laptop kullanıyor. Marka olarak monster veya MSI tavsiye ederim .

Boğaziçinin farkı ne?
Laptoplara da baktım. Marka olarak ASUS'u ve MSI'yı tercihlerimin arasına aldım. Tavsiyelerinizi hala bekliyorum. Sistemi de eğer ilk 5000 e girersem Temmuz ayı gibi toplarım.

Laptop almanı öneririm. Asus ROG serisine bir bakabilirsin

Masaüstü topla 1000 liralık laptop bile okulda sana her türlü yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…