M mustafaki Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 İstanbul'a üniversiteye gideceğim. Öğrenci yurdunda kalacağım. Superbox alınır mı sizce? Ya da baska öneriniz var mı?
İstanbul'a üniversiteye gideceğim. Öğrenci yurdunda kalacağım. Superbox alınır mı sizce? Ya da baska öneriniz var mı?
CptMEGA Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #2 Türktelekomun CepMegnet tarifeleri var 100-200GB sadece internet. Sim olarak alıp kullanabilirsin.
M mustafaki Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #3 CptMEGA dedi: Türk Telekom'un cepmegnet tarifeleri var 100-200GB sadece internet. SIM olarak alıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefon için degıl bilgisayarda oyun oynamak için istiyorum bazı insanlar 50 Mbps alıyordu nasıl o şekilde alabilirim.
CptMEGA dedi: Türk Telekom'un cepmegnet tarifeleri var 100-200GB sadece internet. SIM olarak alıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefon için degıl bilgisayarda oyun oynamak için istiyorum bazı insanlar 50 Mbps alıyordu nasıl o şekilde alabilirim.
CptMEGA Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #4 Şarj kablosuyla bilgisayara bağlarsanız lag olmaz. Tabi internet iyi çekerse
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.073 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #5 CptMEGA dedi: Türktelekomun CepMegnet tarifeleri var 100-200GB sadece internet. Sim olarak alıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir telefona onu takıp ordan mı bağlayacağız hocam?
CptMEGA dedi: Türktelekomun CepMegnet tarifeleri var 100-200GB sadece internet. Sim olarak alıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir telefona onu takıp ordan mı bağlayacağız hocam?
CptMEGA Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #6 Benim telefonum çift simli olduğu için kolay oluyordu. Ama eğer ikinci bi sim desteği yoksa nasıl olur bilmiyorum.
Benim telefonum çift simli olduğu için kolay oluyordu. Ama eğer ikinci bi sim desteği yoksa nasıl olur bilmiyorum.