Yurtta masaüstü bilgisayar kullanılır mı?

Yurtta pahalı bir şey bırakmak sıkıntı. Ama burada yurtta önemli kaneralar vs. Kuzenlerimin odasına sanırım 1 kişi giriyor (o sırada okuldalar) 2 telefon çalıyor, üzerinede birinin kahve bardağına odada sigara içim külünü içine atıyor. Bunu yapan bir kız ve kim olduğu belli değil. Yani adama akıllı bir yurt olması lazım kolayı bırak çalınabilir.

Ben götürdüm, zor oldu mu getirip götürmesi, evet (sadece bir yaz kaldım). Ama dizüstüne nedense alışamamış biriyim, ondan hiç almadım. Yandaki arkadaşım dizüstü getirdi, ikimize de bir sıkıntı olmadı çalınma, başkasının kullanması vs anlamında. Oda arkadaşımız da iyi çocuktu, ondan yana da bir sıkıntımız olmadı. Kısacası biraz yurduna bağlı, ama her ikisini de seven biriysen açıkçası dizüstü daha rahat olur (çünkü masaları masaüstüne uygun değil yurtodasının)

Özel bir yurt ve sadece kendine ait bir odan olursa düşük ihtimalde olsa mümkün, ama benim gibi KYK yurdunda kalacaksan imkansız kasayı içeri soktuğun an güvenlik direk kasaya el koyar yurttan çıkışını yapana kadar da hasret kalırsın kasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…