Yurtta Masaüstü Sistem Kullanılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ultra

Hectopat
Daha fazla  
Seneye üniversiteye gideceğim radyo televizyon ve sinema bölümüne gideceğim ama aklıma takılan şey yurtta masaüstü bilgisayar kullanmaya izin veriyorlar mı ? Kısa filmler falan çekeceğim küçük çaplı efektler yapacağım. Laptop çok zorlanır diye laptop almak istemiyorum. Toplama düşünüyordum, çok kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
3000 TL'ye toplama PC yapacaktım, laptop ile zor olmaz mı render gibi işlemler ?

Olmaz ama bunun için yüksek fiyatlı daha doğrusu yüksek özelliklere sahip dizüstü almanız gerekir. Madem 3000 TL'ye toplama yapacaktınız iyi bir dizüstü alabilirsiniz o bütçeyle.

Masaüstü sistemi eve gider iken almak sorun olacak. Öğrenci isen taşıma olayı olduğu için laptop al. Veya idare etmesi için bir laptop al. Evine bir sistem topla.

Artık hayırlısı belki orta düzey bir laptop alırım ve 1 sene sonra yurttan ayrılır eve çıkarım o zaman toplama bilgisayar alırım. Peki orta düzey ama render işinde çok yavaş kalmayacak bir laptop öneriniz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…