Yusuf İpek ile Teknik Destek Görüşmesi alınır mı?

techno.exe

Picopat
Merhaba arkadaşlar,

Yusuf İpek’in YouTube kanalını takip ediyorum ve onunla teknik destek görüşmesi yapmak için Shopier üzerinden 1000 TL karşılığında 1 saatlik danışmanlık hizmeti almayı düşünüyorum. Ancak birkaç sorum var:

• Acaba bu kadar bilgili ve deneyimli birisi, görüşme süresini uzatma imkanı sunar mı ya da başka bir gün devam edebilir miyiz?
  • Görüşme dışında, Instagram üzerinden arada bir soru sormam için beni arkadaş olarak ekler mi?
  • Ayrıca, Instagram üzerinden bir arkadaşlık ekleme durumu olsa, kısa sorularımı oradan sormam yeterli olur mu?
  • Yusuf İpek, benimle canlı yayın yapmayı kabul eder mi, ya da böyle bir imkan var mıdır?
Bu hizmeti almak sizce mantıklı mı? Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese hayırlı akşamlar dilerim! İlgili link:

Selamlar öncelikle bu soruları biz bilemeyiz direkt olarak ona sormanız daha iyi olur. Bu hizmeti almak istiyorsanız alın ama günümüzde birçok güvenilir kaynak sitesi ve GPT gibi yapay zekalardanda bilgiler alabilirsiniz. Dediğim gibi öznel bir durum umarım yardımcı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…