Yusuf Kayaalp-Mirage sistem alınır mı?

solyhit

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 50k bütçem var ve İtopya'dan sistem dizmeye çalışıyordum. O sırada hazır sistemler de bu: "YUSUF KAYAALP-MIRAGE / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM " sistemi gördüm ve sanırım özellikleri gayet iyi. alınır mı sizce? veya 50K'ya sistem önerebilir misiniz?

Hocam ben bu sisemin aynısını 500GB ve DDR4 olarak 25.5 bine aldım 32 bin değmez.

Sadece kasa hocam

GeForce olursa daha güzel olur hocam AMD tercihim değildir

Neden hocam?

Hocam ben bu sisemin aynısını 500GB ve DDR4 olarak 25.5 bine aldım 32 bin değmez.

Neden hocam?

Nereden aldınız? Hocam bilgi verirseniz çok güzel olur

Neden hocam?

Hocam genelde çoğu kişi AMD ekran kartları hakkında kötü yorumlar yapıyordu. Üstelik NVIDIA kullanımı kat kat daha kolay ve gayet iyi bildiğim için NVIDIA tercih ediyorum.

Hocam pek de doğru bir düşünce değil bence. AMD kartların sorunları çoğunlukla çözüldü. Ayrıca bu kasa ne ya dalga geçer gibi koymuşlar. Geçen biri bu civardaki bir kasaya 27k verilmez diyordu.

Nereden aldınız? Hocam bilgi verirseniz çok güzel olur

Hocam genelde çoğu kişi AMD ekran kartları hakkında kötü yorumlar yapıyordu. Üstelik NVIDIA kullanımı kat kat daha kolay ve gayet iyi bildiğim için NVIDIA tercih ediyorum.

İtopya'dan aldım it-game 3 gibi bir şeydi zam gelmiştir ama. Ayrıca bence bir marka felaket değilse çok ön yargılı olmayın AMD ve NVIDIA ikisinin de iyi ekran kartları var ikisinin de kötü ekran kartları var.

Hocam pek de doğru bir düşünce değil bence. AMD kartların sorunları çoğunlukla çözüldü. Ayrıca bu kasa ne ya dalga geçer gibi koymuşlar. Geçen biri bu civardaki bir kasaya 27k verilmez diyordu.

Hocam ben yine de NVIDIA tercih ediyorum ya. :D Önerebileceğiniz güzel bir kasa var mıdır? Bütçem 50k fakat monitör klavye mouse falan derken 30k ayırmak mantıklı gibi kasaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı