Hocam boş yapmışsınız.Hocam yanlış bilgi vermeyin 4070 Super 7900 GRE gucunde 7900 GRE OC ile Ti performansı veriyor bu kadar para verip DLSS3 kullanamamak kotu olur bence ayrıca NVIDIA birçok oyuna sponsorlu çıkıyor fiyat farkı azken AMD tercih edilmez fanboy değilim eski kartım RX 6600 arada da olsa sorun çıkarttı niye almıştım ucuz diye şu an 7900 GRE yerine 4070 Super alacagim cunku fiyat farkı az boş boş fanteziye gerek yok.
Hocam boş yapmışsınız.
7900 GRE neredeyse 10 FPS üst bir kart.
Sponsorlu kastınız nedir?
4070 Super fiyatlarına 7900 XT bile bulunuyor nereden buluyorsunuz bunları?
Benchmarklarda her şey belli oluyor.
Geçen gün 21K'ya 7900 GRE satıldı neyi savunuyorsun?
AMD'nin hiç mi teknolojileri yok?
Anti-lag, FSR, fmf, rde, Radeon Boost, Radeon chill.
Ve dahası.
Öğrenmişsiniz DLSS diye bir şey.
Kabul edin DLSS'de oyunu çamur ediyor.
Bir anda seni ciddiye alacaktım ama ismini görünce anladım
RT sadece pazarlama oyunu.İsim kaç yıllık değişmeye gerek duymadım sen ciddiye alsan n'olur almasan n'olur o teknolojilerin hicbiri NVIDIA ile yarisamiyor gerçeği kabullen 21kya satılan 7900 GRE giriş seviyesi şu an orta seviye 4070 Super 23.500 ben ust kalite olani attım DLSS performans FSR kalite modu gibi git ne izlersen izle benchmarkta izle Silent Hill veya herhangi bir hardware lumen hardware RT kullanan oyunda NVIDIA daha önde çalışıyor gelecektede çok olacak bu son çıkan oyunlarda olduğu gibi Unreal Engine 5 tabanlı oyunlarda genel olarak NVIDIA'da daha performanslı bu nedenlerden sen kendini kandırmaya devam et senden daha bilgiliyim emin ol.
RT sadece pazarlama oyunu.
Minecraft dışında hangi oyunda ciddi şekilde grafikleri düzenliyor?
Ben bilgiliymissin
Satılan 7900 GRE ise hellhound model sen bilirsin.
Kendini kandırmaya devam.
LMAOBak izle hangi kart daha iyi diye
daha çok var
Kendimi kandirmiyorum al kanitlarla izle hellhound 21.700'e satıldı 22K iste Fighter 21'di giriş seviyesi olan bu seviyede RT otesi path tracing kullanıyorsun zaten RT'nin ustu sen kandırıyorsun kendini space marine 2 amd sponsorlu o bile nvdiada daha iyi hala 4070 super çöp diyorsun
Ayrıca içinde RT kapanmayan Silent Hill 2 gibi UE5 yapimlarinda FPS farkı daha da artıyor.
Lmao
Sponsorlu demenden anlaşılıyor
Optimize diyemeyecek kadar zavallısın.
GeForce RTX 4070 Super vs. Radeon RX 7900 GRE
We've benchmarked the Radeon RX 7900 GRE and GeForce RTX 4070 Super across 58 different game configurations, taking an in-depth look at rasterization, ray tracing, and upscaling performance.www.techspot.com
NVIDIA optimize olmadan 2-3 FPS 7900 GRE önde hala lafı çarpıtıyorsun.
Ray Tracing tabanlı oyunlarda görüntü kalitesi gözle görülür şekilde değişmiyor.
Minecraft haricinde oyun görseli gösterde inanalım.
MC'de zaten NVIDIA optimize oyun.
Bu kadar kasma tüm microsfot oyunları NVIDIA optimizeli.
Zavallı olan sensin yazık sana da fanboylugunada optimizeyle sponsorlu baska şeyler her oyunu bir marka tanıtıyor Sony oyunlari NVIDIA oncellikli olduğu için NVIDIA sponsorlu space marine 2 AMD sponsorlu AMD kart alana veriliyordu ama gene NVIDIA'da daha iyi 2-3 FPS nerede videoda birçok oyun 5-10 FPS hatta otesi bile oluyor komiksin.
Hala beni uğraştırıyorsun.
Sponsor anlaşmalar sonucunda para kazanmak veya da oyun yapımcîları, tanıtımı arasında isminin olması.
Sony oyunların bazıları NVIDIA bazıları AMD optimizeli.
Fanboyluğu bırak.
Sayılar yalan söylemez.