Sınava 15 gün kaldı Yusuf mert arslanın kimya ve fizik tekrarları var, biyolojiyi ise biosem biyolojiden 6 günlük kampdan izleyeceğim, temelim sıfır bunları yaparsam 3-4 net gelir mi fende?
Bak şimdi sana formulu veriyorum ister dinle ister dinleme fenden her dersin branş denemesini al mesela 20 tane biyoloji branş denemesi. Bu adam iyidir bundan dinle her konuyu dinledikten sonra ilk 10 denemedeki o konu ile ilgili olan soruyu çöz ilk 10 denemeyi 1 soru 1 soru bitir tüm konulr bitince de kalan 10 denemeyi full çöz ben böyle yapmıştım 17/2 gelmişti
Sınava 15 gün kaldı Yusuf mert arslanın kimya ve fizik tekrarları var, biyolojiyi ise biosem biyolojiden 6 günlük kampdan izleyeceğim, temelim sıfır bunları yaparsam 3-4 net gelir mi fende?
Hocam bu adam bana Enes batur başka bir evrende ders anlatan hali gibi geldi . Sınavada az kaldı. Ön yargılı bir yorum yaptım ama pek güven vermedi bana bu kişi. Biyolojide dr. Biyoloji, kimyada benim hocam kimya öneririm.
Bak şimdi sana formulu veriyorum ister dinle ister dinleme fenden her dersin branş denemesini al mesela 20 tane biyoloji branş denemesi. Bu adam iyidir bundan dinle her konuyu dinledikten sonra ilk 10 denemedeki o konu ile ilgili olan soruyu çöz ilk 10 denemeyi 1 soru 1 soru bitir tüm konulr bitince de kalan 10 denemeyi full çöz ben böyle yapmıştım 17/2 gelmişti.
Hocam bu adam bana Enes batur başka bir evrende ders anlatan hali gibi geldi bana. Sınavada az kaldı. Ön yargılı bir yorum yaptım ama pek güven vermedi bana bu kişi. Biyolojide dr. Biyoloji, kimyada benim hocam kimya öneririm.