Yusuf Şimşek oyunu olan Zort Steam'de çıkış yaptı!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Bu oyunu bekliyordum ve %25 indirim ile 1.5 dolardan çıktı. Ne düşünüyorsunuz? Adı gibi zort bir oyun mu yoksa.

Ben şahsen denemem ama 4 kişilik korku oyunu pek yok, belki güzeldir. Ön yargılı olmamak lazım. Ama bir şeye takıldım. Niye Plants vs. Zombies'teki bitkinin kafası var? Daha özgün bir şey yapılabilirdi. Veya ben benzetmiş olabilirim.

Millet niye beğenmemiş kötü mü?

Öyle para kazaniyim mantığında bir oyun değil hocam. Projeyi demo olarak yapmışlardı sadece video için oyunu daha da geliştirip Steam'de yayınlayım mi diye sordu hocam. Takipçileri evet de onlardan fikir aldı onu ekle bunu ekle vs. böyle böyle yayınladılar. Amaç insanların az da olsa eğlenmesi için çıkardılar.

Oyunun adı garip yav, oyunun adının çekici olması gerekirken bu daha çok oyundan itiyor.

Oyunun adı garip yav, oyunun adının çekici olması gerekirken bu daha çok oyundan itiyor.
Bence çekiyor. Steam'de "Zort" diye bir oyun gördüm bu neymiş diye baktım ben. Bu oyunu bilmiyordum.

Bir oyun yapacak olsam eminim adını Zort koymazdım. Ne alaka yani tam olarak?

@LegendaryDevilHunter, ben de ilk kez bu konudan gördüm ve ismi, hiç çekici gelmedi. Merak uyandırmadı. Daha çok sentlik dandik oyun hissiyatı oluşturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…