Yusuf Tekin istifa mı edecek?

Vallahi Gitsin'de gerisi önemli değil.

Klasik ortaokul öğrencisi düşüncesi. Adam gelmeden önce çok rahattınız. Biraz ders çalışmanız gerekince çıldırdınız. Niye okula gidiyorsun, derslerini öğrenmek için o zaman çalışacaksın. Adam sizi çalıştırıyor diye rahatsızsınız ama hiç kusura bakma biraz burnunuz sürtmeli.

Hocam şimdi arkadaş haklı da. Bu zamana kadar alınan kararlar maalesef öğrenciler için pek hoş karşılanmadı. Bundan daha beteri olamaz zaten.

Hocam şimdi arkadaş haklı da. Bu zamana kadar alınan kararlar maalesef öğrenciler için pek hoş karşılanmadı. Bundan daha beteri olamaz zaten.

Öğrencilerin rahatına dokunan hiçbir şeyi hoş karşılamazlar zaten. Herkes alışmış yata yata sınıf geçmeye biraz ders çalışınca çıldırdılar.

Öğrencilerin rahatına dokunan hiçbir şeyi hoş karşılamazlar zaten. Herkes alışmış yata yata sınıf geçmeye biraz ders çalışınca çıldırdılar.

Burada haklısınız. Kesin katılıyorum. Mesela bende çıldırdım. Neden diye sorarsanız açık liseyi kaldırdılar diye. Ben sürekli mesela çalışıyorum ve aldığı hiçbir karar beni etkilemedi. Ancak aldıkları karar kötü oldu. Açık liseyi kaldırmaları kötü oldu. Yaptıkları şeyden ben etkilenmedim şahsen. Öğrenciler de çalışmadığından hoş karşılamıyorlar. Gerçi okumaya niyeti olan insanlar çalışsın. Okuyacakları ve okumayacakları ayırdı bu kararlar. Tabii yanlış kararlar oldu. Açık lise dışındaki kararlar gayet iyiydi şahsen.

Evet açık lise kararı yanlış değil de gereksiz oldu bence de. Ama sınavlar hakkında yapılan bütün düzenlemeler gerekliydi. Çalışanla çalışmayan ayrılıyor şu an. Öyle sözlüyle rahat rahat geçerim düşüncesi yok artık herkes ders çalışacak.

Bizim okulda kimse kalmadı şu millete uylayan gıcık insanlar tarzı gıcık tipler sınıfta kaldı. Gayet güzel oldu. Hocam ben 10.sınıfa geçtim. Okuyacağım bölüm TYT üzerindendi. 11.sınıfta açığa geçecektim ve saolsunlar geçemedim. Tanıdık kuran kursuna kayıt olacağım öyle geçeceğim.

Aynen okullarda özellikle 12. sınıfta beden eğitimi müzik gibi dersler vakit kaybı oluyor.

Yorumları okumanı tavsiye ederim. Yusuf tekin gidince sence gelen sizi rahat yatıracak mı sanıyorsun. Madem çok rahatına düşkünsün okulu bırakacaksın yatacaksın rahat rahat.

Son senem açıkçası umurumda değil rahat rahat yatıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son senem açıkçası umurumda değil rahat rahat yatıyorum.

Bu devletin bakanı hakkında, hele ki çalışan sistemi iyileştirmeye çalışan bir bakanı hakkında "gitsin de kim gelirse gelsin" gibi ileri geri konuşma hakkınız yok. Çalışan emeklerinin karşılığını alacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…