Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.589 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 15 Temmuz 2025 #11 LGS ile ilgili açıklama yapmamış ki. Klasik CHP giydirmesi yapmış.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.770 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Temmuz 2025 #12 Merdt dedi: LGS ile ilgili açıklama yapmamış ki. Klasik CHP giydirmesi yapmış. Genişletmek için tıkla... Başlığı değiştirmiş moderatör, LGS ile ilgili açıklama yazmıyordu normalde. Siyasetçi gibi davranıyor, işi bakanlık mı parti mi anlamadım.
Merdt dedi: LGS ile ilgili açıklama yapmamış ki. Klasik CHP giydirmesi yapmış. Genişletmek için tıkla... Başlığı değiştirmiş moderatör, LGS ile ilgili açıklama yazmıyordu normalde. Siyasetçi gibi davranıyor, işi bakanlık mı parti mi anlamadım.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #13 Max malum parti pek de bir şey beklememek gerek. Altındaki koltuğu pisletmekten başka bir şey yapmıyor. Adam Milli Eğitim Bakanı gidip tarikatlar hakkında konuşuyordu bir ara.
Max malum parti pek de bir şey beklememek gerek. Altındaki koltuğu pisletmekten başka bir şey yapmıyor. Adam Milli Eğitim Bakanı gidip tarikatlar hakkında konuşuyordu bir ara.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.144 Çözümler 40 Yer New York 16 Temmuz 2025 #14 Şeriatçının teki.