"Yusufpisi" güvenilir mi?

EFEGULHAN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşım. 13-14 bin TL'ye bilgisayar almak istiyor ben de ona sıfır alamayacağını alsa da dolandırılacağini söyledim. Onun yerine Yusuf abiden bir sistem alabileceğini söyledim. Pek bir kabul etmese de onu ikna ettim. Ben Yusuf abiye güveniyorum Instagram'daki sayfasini falan gösterdim ama sizin yorumlarinizi görmek isterim ve arkadaşıma göstereceğim yorumlarinizi.
Şu anki paylaştiği sistemleri almayacağiz 6600'lü olani veya daha iyi ekran kartlı olan bir sistem paylaşmasini bekliyoruz

Yusuf Pisi güvenilir hocam uzun zamandır takip halindeyim ve alışveriş yapanın memnun kaldığı bir kişi zaten kendi çapında F/P sistemler satıyor. Alabilirsiniz rastgele birinden almaktan veya sizi kazıklayacak birinden almaktansa bu arkadaşı tercih etmenizi öneririm ayrıca özelleştirme seçenekleri de sunuuyor haberin olsun. sorunuza aradığınız cevabı bulduysanız ve o cevabı ben verebildiysem çözüldü işaretlemeyi unutmayın lütfen.

Güvenilir.

Hocam onu nasıl yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…