Mertostas Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Başlıkta dedğim gibi mod veya modpack nedir?
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 878 Çözümler 11 Yer İstanbul 22 Haziran 2024 #2 Mertostas dedi: Başlıkta dedğim gibi mod veya modpack nedir? Genişletmek için tıkla... Morph mod olabilir hocam izlemedim ama o modda da moblara dönüşüyorsunuz. Solda menü açılıyor oradan seçiyorsunuz.
Mertostas dedi: Başlıkta dedğim gibi mod veya modpack nedir? Genişletmek için tıkla... Morph mod olabilir hocam izlemedim ama o modda da moblara dönüşüyorsunuz. Solda menü açılıyor oradan seçiyorsunuz.
Mertostas Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 OutemuX dedi: Morph mod olabilir hocam izlemedim ama o modda da moblara dönüşüyorsunuz. Solda menü açılıyor oradan seçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet morph modla moblara dönüşebiliyordu fakat farklı farklı yapılarda farklı bosslar çıkıyordu.
OutemuX dedi: Morph mod olabilir hocam izlemedim ama o modda da moblara dönüşüyorsunuz. Solda menü açılıyor oradan seçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet morph modla moblara dönüşebiliyordu fakat farklı farklı yapılarda farklı bosslar çıkıyordu.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 878 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #4 Mertostas dedi: Evet morph modla moblara dönüşebiliyordu fakat farklı farklı yapılarda farklı bosslar çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Twilight Forest olabilir.
Mertostas dedi: Evet morph modla moblara dönüşebiliyordu fakat farklı farklı yapılarda farklı bosslar çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Twilight Forest olabilir.
Mertostas Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 OutemuX dedi: Twilight Forest olabilir. Genişletmek için tıkla... Sağolun teşekkür ederim.
Virajlı Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #6 Peki nasıl her gün farklı MOBA dönüşülüyor.
M mugulibaba Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #7 İsmi DP-daily-shapeshift planetmc gibi yerlerde bulunuyor.