AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Son 2 gündür 10 saniyede bir yutkunmadan duramıyorum ve artık çok rahatsız edici gelmeye başladı.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2023 #2 Su iç.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 benibanlamayınartık dedi: Su iç. Genişletmek için tıkla... Yaramadı
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2023 #4 Valla ben hep böyleyim.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 yus4ff dedi: Vallahi ben hep böyleyim. Genişletmek için tıkla... Doktora gideceğim herhalde olacak gibi degil bu.
yus4ff dedi: Vallahi ben hep böyleyim. Genişletmek için tıkla... Doktora gideceğim herhalde olacak gibi degil bu.
K kobrazzy Femtopat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #6 AsdAsLAYEr dedi: Doktora gideceğim herhalde olacak gibi degil bu. Genişletmek için tıkla... Kardeş bu bende bir aydır var kafayı yiycem artık o derece nasıl kurtulurum bundan
AsdAsLAYEr dedi: Doktora gideceğim herhalde olacak gibi degil bu. Genişletmek için tıkla... Kardeş bu bende bir aydır var kafayı yiycem artık o derece nasıl kurtulurum bundan
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #7 kobrazzy dedi: Kardeş bu bende bir aydır var kafayı yiyeceğim artık o derece nasıl kurtulurum bundan. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben unutalı birkaç hafta olmuştu yeniden hatırladım yeniden başladım şu anda çok sağ ol
kobrazzy dedi: Kardeş bu bende bir aydır var kafayı yiyeceğim artık o derece nasıl kurtulurum bundan. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben unutalı birkaç hafta olmuştu yeniden hatırladım yeniden başladım şu anda çok sağ ol
K kobrazzy Femtopat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #8 AsdAsLAYEr dedi: Kardeş ben unutalı birkaç hafta olmuştu yeniden hatırladım yeniden başladım şu anda çok sağ ol Genişletmek için tıkla... AGAHSJSJSNSN bende de aynı durum oluyor unutuyorum sonra tekrar aklima geliyor sinir bozucu bişi ya
AsdAsLAYEr dedi: Kardeş ben unutalı birkaç hafta olmuştu yeniden hatırladım yeniden başladım şu anda çok sağ ol Genişletmek için tıkla... AGAHSJSJSNSN bende de aynı durum oluyor unutuyorum sonra tekrar aklima geliyor sinir bozucu bişi ya